Sistem Ve Ag Uzmanlıgı Kursları?
-
arkadaşlar istanbul avrupa yakası mecidiyeköy beşiktaş civarlarında gidibilebilicek sizin daha önce tecrübe ettiğiniz yada tanıdıgınız hocaları kaliteli paradan cok egitime önem veren bu tarz kurslar var mı bana öneride bulunabilicek olan arkadaşlar var mı örneğin bilge adam ama niye hocası nasıldır vesaire yada baska kurslar hakkında beni biraz bilgilendirir misiniz bir eğitim proğramına katılmayı planlıyorum bu konuda biraz öneriye ihtiyac var
-
bende kurs ismi veririm ama vebal almak istemiyorum bu tamamen hocaya bağlı bir durum
hangi kursa gidersen giT ama Eğitmen tavsiyesi al mutlaka çünkü sana şu kurs iyi derim bana sağlam Eğitmen denk gelmiştir sana en dandiği gelir küfredersin
sen bütçene uygun bul oraya gidenlerden Eğitmen adı tavsiyesi al
-
Butce problemi yok hocam bend dandik bi hica cikar diye tirsiyorum verdigim parayada zamanada yazik olur o zaman...
-
academy tech hocam, detaylı bilgi almak istersen özelden yardımcı olabilirim.
-
serdar a kesinlikle katiliyorum bu biraz sans meselesi. dogru egitmenle bu is cok guzel oluyor yoksa cekecegin var demektir. ezberi verir gecer.
-
su kurslara milyarlar bayılıp meslek olarak yapmak isteyip de bunu başaran bir tane adam görmedim henüz.
-
Triumph bunu yazdı
su kurslara milyarlar bayılıp meslek olarak yapmak isteyip de bunu başaran bir tane adam görmedim henüz.
benim zaten mesleğim bilişim sadece müşterilerin ihtiyaclarını daha güzel sekilde karsılayıp pastanın geri kalan kısmınıda yemek istiyorum ac gözlülük babında düşünme bunu senin ihtiyacını karsılasayacak elemanı bulmasına buluyonda sonra eleman sanki yeni evlenmiş karı gibi naz yapıp duruo ne demişler en iyi bildigin iş kendi bildigin iştir ( o yoldu ben editledim)