folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Sistem Ve Ag Uzmanlıgı Kursları?

Sistem Ve Ag Uzmanlıgı Kursları?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

arkadaşlar istanbul avrupa yakası mecidiyeköy beşiktaş civarlarında gidibilebilicek sizin daha önce tecrübe ettiğiniz yada tanıdıgınız hocaları kaliteli paradan cok egitime önem veren bu tarz kurslar var mı bana öneride bulunabilicek olan arkadaşlar var mı örneğin bilge adam ama niye hocası nasıldır vesaire yada baska kurslar hakkında beni biraz bilgilendirir misiniz bir eğitim proğramına katılmayı planlıyorum bu konuda biraz öneriye ihtiyac var 

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

bende kurs ismi veririm ama vebal almak istemiyorum bu tamamen hocaya bağlı bir durum 

hangi kursa gidersen giT ama Eğitmen tavsiyesi al mutlaka çünkü sana şu kurs iyi derim bana sağlam Eğitmen denk gelmiştir sana en dandiği gelir küfredersin

sen bütçene uygun bul oraya gidenlerden Eğitmen adı tavsiyesi al

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

Butce problemi yok hocam bend dandik bi hica cikar diye tirsiyorum verdigim parayada zamanada yazik olur o zaman...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoneInsane
    GoneInsane's avatar
    Erkek

academy tech hocam, detaylı bilgi almak istersen özelden yardımcı olabilirim. 

Ben her şeyden önce TÜRK milliyetçisiyim. Böyle doğdum, böyle öleceğim. Mustafa Kemal Atatürk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

serdar a kesinlikle katiliyorum bu biraz sans meselesi. dogru egitmenle bu is cok guzel oluyor yoksa cekecegin var demektir. ezberi verir gecer.

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

su kurslara milyarlar bayılıp meslek olarak yapmak isteyip de bunu başaran bir tane adam görmedim henüz. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı

su kurslara milyarlar bayılıp meslek olarak yapmak isteyip de bunu başaran bir tane adam görmedim henüz. 

benim zaten mesleğim bilişim sadece müşterilerin ihtiyaclarını daha güzel sekilde karsılayıp  pastanın geri kalan kısmınıda yemek istiyorum ac gözlülük babında düşünme bunu senin ihtiyacını karsılasayacak elemanı bulmasına buluyonda sonra eleman sanki yeni evlenmiş karı gibi naz yapıp duruo ne demişler en iyi bildigin iş kendi bildigin iştir ( o yoldu ben editledim)

Toplam Hit: 843 Toplam Mesaj: 7