Sistemi Geri Yükleyemiyorum..!!Yardım
-
Selam Arkadaslar bir problemim bar..sistemi geri yükleyemiyorum..Geri yükleme sebebim çok program yükledim kaldırdım birde ekran çok kötü oldu klasörler arkasında mavi renkler var kötü gözüküyor..her geri yüklememde farkı bir geri yükleme seçeneği seçin diyor geri yükleme işlemi baslıyor ama Pc tekrar açıldığında geri yüklemem tamamlanamadı başka bir Geri yükleme Tarihi seçin diyor..bu nun baska bir yolu yokmu Format hariç ..
-
Hoca geri yüklemeyi güvenli kipte yapmayı dene, ayrıca neden tamamlanamıyor,bunu senin daha iyi bilmen gerek.Güvenli kipte de olmuyorsa hoca o zaman windowsu yeniden kur,eğer sadece sistem kayıtlarını geri almak istiyorum diyorsan
c:\scranreg/restore ========> enter,ordan tarih seçerek kayıtları geri alırsın (ama o güne kadar yüklediğin şeyler büyük ihtimalle çalışmaz) Bu kayıt geri alma program falan kaldırmaz,sadece registrydaki kayıtları geri alır.Eğer onu yapmak istemiyorusan windows u üstüne kur -
hoca emin değilim ama o kadar çok program yükleyip sildiysen zaten format zamanı gelmiştir diye düşünüyorum(formatın amacı zaten program kalıntılarını tamizlemek).eğer format atmak istemiyorum dersen ya xp(xp kullanıyosan tabi)cd sini tak ve onar de,ya da disc temizleyici programlar var sanıyorum(ben hiç kullanmadım) onları kullan ama bana kalırsa en temizi formattır,pc canavar gibi olur o zaman.
ha birde şöyle birşey var bazı virüsler sistem geri yüklemeyi önler,pc ye virüs bulaşmadığından da emin ol. -
format c:
Toplam Hit: 1524 Toplam Mesaj: 4