Site Acmak İsteyene Ortak Olunur Domain Benden [ Www.Zibidiyiz.Biz ]
-
Bos bos duracagina biri degerlendirsin bende ortagim diye gecineyim zamanim yok ugrasmiyorum da :)) hava aticam biraz etrafa :P
genclik uzerine ark site forum portal falan olabilir ama klasik forumlardan acmak isteyen gelmesin
bide referans istiycem. domain 5 senelik cunki :D uzun soluklu olacak. Hosting sizdenn.. :)
-
zibidiyiz.biz le ilgili bi proje olsa zaten sen yapardın hocam da ne şekilde değerlenir ki zaten bi işe yarasa 5 senedir yaramaz mıydı? (karamsarlığa itmek için yazmadım sadece ilk kanım bu yönde..)
-
zibidiyiz.biz guzel isim ama zibidi orttak lazım sana sanırım :)
-
@ schizophrenictr
Tasarım&yapılandırmada yardımcı olurum.. Ama içerikle uğraşmam :D Sevmiyorum böyle domainleri :)
-
5 yillik domainden kasit : 5 senesi var yeni alindi :)
hicmi site acmak isteyen yok aq millet domain dileniyodu bi aralar :O
-
Hacı projen farklı bişey olsa güzel olurdu ama forumuda bıraktık portal+forum bile artık çok sıradan birşey. Zibidiyiz.biz enteresan bi proje bulmalısın ...
-
arkadaşım ben anlamam domainden felan ama paylaşım sitesi acmayı düşünüyorum ama hiç bir bilgim yok bu konuda upload yapma imkanı 6 tb bir arşivim var
-
MikRoBiT bunu yazdı:
-----------------------------
Hacı projen farklı bişey olsa güzel olurdu ama forumuda bıraktık portal+forum bile artık çok sıradan birşey. Zibidiyiz.biz enteresan bi proje bulmalısın ...
-----------------------------benim adim gecicek sadece steme bi link veririm yeter gerisi sizin naparsaniz yapin diyom bedava domain guzelde domain isteyen cikmadi hayret:D
-
Valla domaine göre projeler bulmak lazım.Benim aklıma geliyo yavaş yavaş xD
Düşüncem şöyle:
Portal+forum
portal foruma entegre edilicek. Son mesajlar gösterilicek..
Ayrıca portalda yeni yazılar haberler olucak.
Ben işin portal kısmıyla (işin bloga kaçan kısmıyla) ilgilenirim.
İçeriğe gelince.Bi geyik sitesi olabilir.Veya insanların hayatları boyunca yaptığı hıyarlıkları anlatabileceği bi platform olabilir..
Script işlerini halledebilecek eleman varsa 1-2 tane gerisi kolay... Forumla uğraşıcak elemanlarda lazım tabi.. Hostlada ben ilgilenmem söyliyim :D
-
up