Site Arka Planı Sabit Yapma (Zoom)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

S.a arkadaşlar front pageden bir site yapıyorum arka plan farklı pclerde farklı gözükecek muhtemelen çözünürlüğe göre veya fare ile orta topu çevirdimi zoom yapmayıp sabit kalması mümkün mü?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

css full background diye arattır bi mürid istersen. background cover size felan birşeyler vardı :)

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek

http://css-tricks.com/perfect-full-page-background-image/

bunun gibi mi ?

edit: Jquery ile her sayfaya girdiğinde random bir integer değeri üretip bunu da istersen sessiona bağlarsın ve her session da arka planın farklı olmasını sağlayabilirsin

erc tarafından 07/Ağu/14 20:51 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Hocam o değildi frontpage mi dedin ben mi yanlış anladım. Fi tarihinden kalma o yazılım. Bari ücretsiz WYSIWYG HTML editörler kullan.

Arkaplan olayını CSS ile container a background şeklinde yap. background-size:cover yap hallolur. IE için başka trickler vardı ama neydi biliyorum. Birde Height:100%; width:100% ile container image'ini boyutlandırarak yapabilirsin.

DrKill tarafından 08/Ağu/14 00:56 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 788 Toplam Mesaj: 4