Site De Konu Baslıgını Title Yapmak Ve Aktıf Konulara En Son Mesaj Atanın Nickini Yazdırmak (Yardım)
-
baslıkta hersey acık benm bi sitem var ve forumda gezerken konu baslıgını title olarak gorunmesını istiym
aöa 1 turlu beceremym bi el atsanız ayrıntlı yarım bide bu enson mesay atanı ana sayfadakı aktıf forum konularına yazan yerıne en son mesaj atanı yazdır mak ıstıym denedım ama hep ilk mesay atann ismi yazıo yardım eder senız sevinirim
sitem= www.portalkal.net
-
bu arada solemeyi unuttum site asp tabanlıdır db den nası cekerım ben bu dalgalrı?
-
Yok mu yani koskoca Tahribatta bi yardımcı olacak
-
kemaly bunu yazdı:
-----------------------------Yok mu yani koskoca Tahribatta bi yardımcı olacak
-----------------------------elbette vardırda konu açılalı yarım saat olmuş, üstelik saat 1
-
php olsa yardım edebilirdim :U
-
uzun zaman oldu asp yi bırakalı :)o yüzden soruna bi cvp veremeyecğeim..
tahribattan baya bi bilen var asp yi.. ama sanırm şuan online dğeiller.. konuyu aktif tutayım.. ayrıca özel mesaj olarak sana bi site adreesi vereceğim.. orda da sorabilrisin sorunu..eğer acelen varsa..
-
arkadaşlar title olayını çözdük ama diğerini yapamadık
msn'den yardımcı olabilecek var mı
-
titleye girip <%rw(konubaşlığının kayıtlı olduğu id bulacaksıburaya yazacaksın weri tabanından bul)%> bu kadar
-
' veritabanı bağlantısı yap (db)
' kayıtseti tanımla (rs)
sql = "select yazan_kisi from cevaptablosu order by id desc"
rs.open sql, db, 1, 3bunu yaptıktan sonra nereye yazacaksan oraya
<%=rs("yazan_kisi")%> kodunu yazarsan son mesaj yazan kişinin adını yazmış olursun..Bu arada niye pikachu avatarı kullanıyon la :)
-
title olayını da.. mesajları gösterdiğin kayıt seti kodundan sonra
<title><%=rs("konu_basligi")%></title>
şeklinde gösterebilirsin.