folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Site Engellemelerine Karşı Yapılacak Hukuksal Adımlar?

Site Engellemelerine Karşı Yapılacak Hukuksal Adımlar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Arkadaşlar herkese şimdiden hayırlı uğurlu olsun tahribat.com yeniden açılacak gördüğümüz karara göre. Eğer site yöneticileri tahribat.com un kapatılma hikayesinin başlangıcından açılışına kadar yaptıkları uygulamaları anlatırsa çok sevinirim. Biliyoruz ki ülkemizde bir çok websitesi bu şekilde kapanıyor. Acaba tahribat.com'un tekrar açılması için site yöneticileri hangi idari dairelere hangi dilekçeleri yolladı? Siteyi açtırtmak için bilirkişi gibi bir heyet oluşturulduysa o bilirkişiye ne kadar ücret ödendi. Dava kazanıldıktan sonra ücret karşı taraftan ödendi mi? Masraflar? Dilekçelerin orjinalleri vs. vs. tek tek uygulanan adımlar anlatılırsa sevinirim. Sonuçta bizim gibi warez yada warez olmayan bir çok sitesi bulunun insan var. Bu tür durumlar bizimde başımıza gelebilir. Eğer site yöneticileri bizi ve birçok internet kullanıcılarını aydınlatırsa sevinirim..

Umarım konuyu doğru yere açmışımdır.

Ayrıca yeni bir başlık bilerek açtım bir çok insan bu başlık altın görebilsin ve arayabilsin diye. uUarım site yöneticilerimiz holy ve rene bizikırmaz ve üşenmezde bize bu büyük konuda yardımcı olurlar umarım.. 

Teşekkürler.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    açıklanırsa gerçekten güzel olur.

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Açılma mevzusu tamamen holynin başarısıdır, ben sadece her gün arayıp hadi hoca git hadi hoca git dedim :)

Boş bi zamanında yazar sanırım :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Açılma mevzusu tamamen holynin başarısıdır, ben sadece her gün arayıp hadi hoca git hadi hoca git dedim :)

Boş bi zamanında yazar sanırım :)

bende sana onu soracaktım bugün :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    Engellemenin sebebine göre değişir hocam, bana pm atıp sorunu anlatabilir öyle bir derdi olan...

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı:
    Engellemenin sebebine göre değişir hocam, bana pm atıp sorunu anlatabilir öyle bir derdi olan...

Eyvallah şeyhim :)Bu avatar seni açmamış eskisi daha karizmatikdi

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 2171 Toplam Mesaj: 6