Site Girişi Engelleme
-
işyerinde çalıştığımız personele bilgisayar vereceğiz ama bu personel sadece işini yapması için gereken yerlere girmesi lazım
facebook , twitter haber siteleri aklınıza gelen bütün siteleri engelleme ihtimalimiz var mı ?
konu yanlış yere açılmış olabilir -
Modemden yapabilirsiniz.
-
bir insanı ne kadar kısıtlarsınız, aksini yapmak için o kadar uğraşır. siz işi verin ve takip edin. yapıyorsa zamanında sorun yoktur yapmıyorsa o zman gerekeni yapın. aradabir sosyal medya ve dünya gündemine bakmasında ne sorun olabilir ki ?
ben şirketin bilgi işlemcisi olarak yaptım bunları ama kullanıcılar aşmak için herşeyi yaptı. sonra açık bıraktık yine birşey değişmedi. insanları bu kadar kısıtlamayın.
-
Modemin dns adreslerini 77.88.8.7 - 77.88.8.3 olarak değiştirin.Bilgisayardan pek anlamıyorsa adult sitelere kesinlikle giremez.
-
Mustafa bunu yazdı
Modemin dns adreslerini 77.88.8.7 - 77.88.8.3 olarak değiştirin.Bilgisayardan pek anlamıyorsa adult sitelere kesinlikle giremez.
Yandexindi bu değil mi ?
-
Evet Yandex'e ait.Adult sitelere girilmek istendiğinde Rusça Yandex sayfasına yönlendiriyor.
-
streetw1se bunu yazdı
bir insanı ne kadar kısıtlarsınız, aksini yapmak için o kadar uğraşır. siz işi verin ve takip edin. yapıyorsa zamanında sorun yoktur yapmıyorsa o zman gerekeni yapın. aradabir sosyal medya ve dünya gündemine bakmasında ne sorun olabilir ki ?
ben şirketin bilgi işlemcisi olarak yaptım bunları ama kullanıcılar aşmak için herşeyi yaptı. sonra açık bıraktık yine birşey değişmedi. insanları bu kadar kısıtlamayın.
++++1
-
firewall olmadan çok zor..
3ncü parti yazılım ile yaparsın, adam yine aşıp bir şekilde girer istediği yere.
Böyle durumlarda, fortinet,websense ve checkpoint tarzı firewall cihazları tavsiye ederim.
-