folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Site İçin Güzel Bi Reklam Kampanyası Lazım?

Site İçin Güzel Bi Reklam Kampanyası Lazım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
     beyler bi arkadaşla ortak yönettiğim blog sitem var şu anda farklı projeler ile siteyi geliştiriyoruz yakında güzel bir site ortaya çıkacak sizce bir blog sitesine nasıl bir reklam yapabilirz(hadi hack falan olsa sağ sola yazarız duyulur program üzerine olsa programda yazılır yine bir şekilde duyulur ama blog'a nasıl bir üye toplama yöntemi bulabilirz) bütçemizi sarsmayacak derecede yarışma.vs.vs.vs.... gibi önerilerinizi bekliyorum.(reklam yapıyor derler diye sitenin adını yazmıyacağım)

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek

maillist topla 2 milyon adete yakın l 20000 bin kişi merak edip baksa yetersana.

eskilerden kim kaldı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek
    blogun içeriği hakkında biraz bilgi verirsen fikirlerim gelebilir:D

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    alacakaranlik bunu yazdı:
    -----------------------------

maillist topla 2 milyon adete yakın l 20000 bin kişi merak edip baksa yetersana.

şahsen bana o şekilde gelen maillere söverdim ama mantıklı peki mail listi sağlayan bir yer var mı?yoksa toplu gelen maillerde ki maillerimi kullanayım 

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:
    blogun içeriği hakkında biraz bilgi verirsen fikirlerim gelebilir:D

özgün bi yapısı var şu anda 10 yakın yazar var güncel konularda falan özgün yazılar yazılıyo bunun yanında güncel bilim tekonoloji gündemdem önemli haber falan var zaten şu aralar yeniden yapılandırıyoruz farklı bi konsept bulacaz gerisi bildiğin klasik blog

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek

araştır dostum onları biraz bende var ama eskı maillistelr sağlıklı olmayabilir. ama sen toplu mail yollama programları ve toplu mail listleri toplamaya başla bazı ipne site yöneticileri uye olurken yazdılan mail adreslerini 3 üncü kişilere para karşılığı satıyorlardı.sen para verme tabide ama free güncell maillistleri ara. başkada eğer hack security içerkli açacam dıyorsan

google.com hackle indexine şaşalı bişeyler yaz Hiti gör . senın blog sitesininin banwidi yetermi ozaman merak edıyorum :)

eskilerden kim kaldı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

araştır dostum onları biraz bende var ama eskı maillistelr sağlıklı olmayabilir. ama sen toplu mail yollama programları ve toplu mail listleri toplamaya başla bazı ipne site yöneticileri uye olurken yazdılan mail adreslerini 3 üncü kişilere para karşılığı satıyorlardı.sen para verme tabide ama free güncell maillistleri ara. başkada eğer hack security içerkli açacam dıyorsan

google.com hackle indexine şaşalı bişeyler yaz Hiti gör . senın blog sitesininin banwidi yetermi ozaman merak edıyorum :)

ya zaten hack işini yapan o kadar çok varki girmeye gerek yok bizimki biraz daha sosyal bir ortam olacak hack uzak dursun 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek
    iyi işte dediğimi yap maillist işi garanti ;)

eskilerden kim kaldı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

iyi işte dediğimi yap maillist işi garanti ;)

ok mail list hazırladım kendim epey bi adres var peki bu kadar kişiye toplu mail yollaya bileceğim bi pro var mı? 

Toplam Hit: 592 Toplam Mesaj: 9