Site İsmi Değiştirme
-
giresuntuning.com bu benim 1 yıl önce yaptığım bir site malum 16 gun sonra askerim bu siteyide arkadaşıma vericem ama ismini değiştirmem lazım ben şimdi bi domain alsam o domaini yazan direk giresuntuning.com un arayüzüne girermi ?
-
boş bir index.html sayfası oluşturup içine şunu yapıştırırsan olur.
<meta http-equiv="refresh" content="0;URL=http://www.giresuntuning.com">
-
GusFring bunu yazdı
hocam şimdi ben diyelim ahmet.com diye dir domain aldım giresuntuning.com un içeriği aynen kaldı ahmet.com a giren adam siteye girdikten sonra giresuntuning.com mu yazacak ??
-
zamazingo bunu yazdı
giresuntuning.com bu benim 1 yıl önce yaptığım bir site malum 16 gun sonra askerim bu siteyide arkadaşıma vericem a
Siteyi Arkadaşına verebilirsin Domain+host
zamazingo bunu yazdıama ismini değiştirmem lazım
Domain isim değişmez Yeni Site alırsın
zamazingo bunu yazdıben şimdi bi domain alsam o domaini yazan direk giresuntuning.com un arayüzüne girermi ?
İçindeki Dosyaları DB yi komple yeni siteye atar kurarsan misal : www.asdasdasdasd.com a giren adam giresuntuning deki içeriği görür
-
zamazingo bunu yazdıGusFring bunu yazdı
hocam şimdi ben diyelim ahmet.com diye dir domain aldım giresuntuning.com un içeriği aynen kaldı ahmet.com a giren adam siteye girdikten sonra giresuntuning.com mu yazacak ??
evet hocam, ahmet.com dan giresuntuning sitesine geçiş yapmış olacak.
-
O kodu koyarsan istediğin siteye yönlendirirsin.
-
yok hocam giren adam ahmet.com u goremsi lazım mecbur yeni domain host alacaz
-
zamazingo bunu yazdı
yok hocam giren adam ahmet.com u goremsi lazım mecbur yeni domain host alacaz
öyle bişey olsa fake siteler parayı götüşmüştü :p
-
ister siteyi yönlendir istersen istersen yeni domain al ama yeni domain alırsan eski reklamların ve link verdiğin yerler siteni bulamayabilir.
bence ahmet.coma aktar siteyi grisuntuning i de oraya yönlendir domain süresi bitinceye kadar kalır.
üstede bir açıklama yazdın mı tamamdır -
zone bunu yazdı
ister siteyi yönlendir istersen istersen yeni domain al ama yeni domain alırsan eski reklamların ve link verdiğin yerler siteni bulamayabilir.
bence ahmet.coma aktar siteyi grisuntuning i de oraya yönlendir domain süresi bitinceye kadar kalır.
üstede bir açıklama yazdın mı tamamdıranladım hocam anca yönlendirme olacağını ozaman domain host alacağız peki yarın alsam mybb kurulumunda fazla anlamm hostu windowsmu alayım linuxmu ?
-
zamazingo bunu yazdızone bunu yazdı
üstede bir açıklama yazdın mı tamamdıranladım hocam anca yönlendirme olacağını ozaman domain host alacağız peki yarın alsam mybb kurulumunda fazla anlamm hostu windowsmu alayım linuxmu ?
host niye alıyosun hocam yeni domain al elinde olan hosta yönlendir
giresuntunng boşta kalacak ya onuda yeni aldığın domaine yönlendirmelerini söyle firmana