Site İsmi Değiştirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

giresuntuning.com bu benim 1 yıl önce yaptığım bir site malum 16 gun sonra askerim bu siteyide arkadaşıma vericem ama ismini değiştirmem lazım ben şimdi bi domain alsam  o domaini yazan direk giresuntuning.com un arayüzüne girermi ? 

Yol Güzeldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

boş bir index.html sayfası oluşturup içine şunu yapıştırırsan olur.

<meta http-equiv="refresh" content="0;URL=http://www.giresuntuning.com">

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı

hocam şimdi ben diyelim ahmet.com diye dir domain aldım giresuntuning.com un içeriği aynen kaldı ahmet.com a giren adam siteye girdikten sonra giresuntuning.com mu yazacak ??

Yol Güzeldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek
    zamazingo bunu yazdı

giresuntuning.com bu benim 1 yıl önce yaptığım bir site malum 16 gun sonra askerim bu siteyide arkadaşıma vericem a

Siteyi Arkadaşına verebilirsin Domain+host

zamazingo bunu yazdı

ama ismini değiştirmem lazım

Domain isim değişmez Yeni Site alırsın 

zamazingo bunu yazdı

ben şimdi bi domain alsam  o domaini yazan direk giresuntuning.com un arayüzüne girermi ? 

İçindeki Dosyaları DB yi komple yeni siteye atar kurarsan misal : www.asdasdasdasd.com a giren adam giresuntuning deki içeriği görür

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    zamazingo bunu yazdı
    GusFring bunu yazdı

hocam şimdi ben diyelim ahmet.com diye dir domain aldım giresuntuning.com un içeriği aynen kaldı ahmet.com a giren adam siteye girdikten sonra giresuntuning.com mu yazacak ??

evet hocam, ahmet.com dan giresuntuning sitesine geçiş yapmış olacak. 

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mert045
    Mert045's avatar
    Erkek
    O kodu koyarsan istediğin siteye yönlendirirsin.

Ördek çükü gibi birşey bu hayat, Tuhaflığı ölümden geliyor, Daha doğrusu doğmaktan.(CY)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

yok hocam giren adam ahmet.com u goremsi lazım mecbur yeni domain host alacaz

Yol Güzeldir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    zamazingo bunu yazdı

yok hocam giren adam ahmet.com u goremsi lazım mecbur yeni domain host alacaz

öyle bişey olsa fake siteler parayı götüşmüştü :p

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

ister siteyi yönlendir istersen istersen yeni domain al ama yeni domain alırsan eski reklamların ve link verdiğin yerler siteni bulamayabilir.

bence ahmet.coma aktar siteyi grisuntuning i de oraya yönlendir domain süresi bitinceye kadar kalır.

üstede bir açıklama yazdın mı tamamdır

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek
    zone bunu yazdı

ister siteyi yönlendir istersen istersen yeni domain al ama yeni domain alırsan eski reklamların ve link verdiğin yerler siteni bulamayabilir.

bence ahmet.coma aktar siteyi grisuntuning i de oraya yönlendir domain süresi bitinceye kadar kalır.

anladım hocam anca yönlendirme olacağını ozaman domain host alacağız peki yarın alsam mybb kurulumunda fazla anlamm hostu windowsmu alayım linuxmu ?

Yol Güzeldir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    zamazingo bunu yazdı
    zone bunu yazdı

anladım hocam anca yönlendirme olacağını ozaman domain host alacağız peki yarın alsam mybb kurulumunda fazla anlamm hostu windowsmu alayım linuxmu ?

host niye alıyosun hocam yeni domain al elinde olan hosta  yönlendir

giresuntunng boşta kalacak ya onuda yeni aldığın domaine yönlendirmelerini söyle firmana

Toplam Hit: 1927 Toplam Mesaj: 11