folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Site Kötü Amaçlı Yazılım İçeriyor

Site Kötü Amaçlı Yazılım İçeriyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Sitemde iframe virüsü yüzünden chrome'dan girerken "site kötü amaçlı yazılım içeriyor" hatası veriyor. Google webmaster tooldan sitemi ekledim. Ancak Health kısmında malware kısmında herhangi bir uyarı vermiyor (siteyi eklemeden önce kaldırmıştım kodları) şimdi bunun yeniden değerlendirilmesini ve bu uyarının kalkmasını nasıl sağlayabilirim?

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

en sonunda bana bi bitmediniz amına koyim dedirten olay :)

iframe ve bir kaç türü var onun çeşiti var temizle iyice tek tek incele hazır kurulumsa dosyaları sil yenilerini at

sonra google dan yeniden değerlendirme iste 24 saat içinde düzelecektir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

db yi phpmyadminden indir, aç, ctrl f yap kötü amaçlı yazılım için muhtemelen biryerden bir link kullanmışsındır yada kötü damgasını yiyen siteden jpg çekmişte olabilirsin. tespit et ve sitenden kaldır düzelir

Nerde o eski TBT...
Toplam Hit: 696 Toplam Mesaj: 3