Site Submitter 1.0 | Otomatik Arama Motorlarına Kayıt Programı
-
AbhiSoft Technologies Site Submitter 1.0 - Otomatik Arama Motorlarına Kayıt
SiteSubmitter, 17 arama motoruna web sitenizi kaydetmeye yarayan küçük boyutlu, kullanımı kolay ve ücretsiz bir yazılımdır.
Program aşağıdaki arama motorlarına kayıt yapabilir :AltaVista,All the web,Direct Hit,Excite,Google,HotBot,Infoseek,Infospace,Lycos,Magellan,National Directory,Northern Light,Pointguide,ScrubTheWeb,WebCrawler,What-U-SeekProgramı çalıştırdığınızda karşınıza gelen ekranda bulunan alanları doldurup onay vermeniz yeterli olacaktır.
Web site başlığı, web sitenizin adresi, adınız, e-posta adresiniz, sitenizi anlatan anahtar kelimeler, site açıklaması ve kategorileri yazıp doldurduktan sonra "Submit" (onay)butonuyla basmanız yeterli olacaktır.
Not: İnternet bağlantınızın açık olması ve güvenlik duvarı programı kullanıyorsanız bu programın internete çıkış yapmasına izin vermelisiniz.http://www.abhisoft.net/downloads/ss.zip---Alındıtıdır.. yahoo, live feln bunlarada ekleseydi güzel olurdu -
site acilmiyor
-
Gerçekten işe yaradığını düşünmüyorum bu pronun daha önce kullanmıştım yalnış hatırlamıyorsam .Bende tek tek elle yayınlamıştım siteyi.
-
site üzerinden de yapılan alternetifları yok mu niye bunla uğraşalım ?
-
KUllanmıştım böyle bir program adresini giriyorsun bütün aramamotorların kayıtlarına otomatik kayıt diyo tek tek yazmana gerek kalmıyo tamindir de vardı :;)
Toplam Hit: 1506 Toplam Mesaj: 5