Site Taşıma Ve Sonrası
-
2-3k hitli bir site var google'da bazı kelimelerde üstte.Wordpress bir site bunu başka bir sunucuya taşıycam sık kapanmalar oluyor sunucu sorunlu biraz.Sitede hit kaybı veya kelimelerde google'da düşme yaşanır mı ?
-
yeni taşıyacağın sunucumu sorunlu? şuanki mi?
-
Nibun bunu yazdı
yeni taşıyacağın sunucumu sorunlu? şuanki mi?
şuan bulunan sunucu sorunlu yenisi sağlam başka yerden
-
sıkıntı olmaz önce siteni taşı ön izlemeden bak sitende sıkıntı varmı yoksa dnsleriyönlendir olsun bitsin :)
-
Aynen Alper'in dediği gibi ip üzerinden kur yeni sunucuya siteyi sonra direk yönlendir dns yi yada baştada yönlendirebilirsin en fazla 1 saat sürer siteyi taşımak 1 saatlik kapanmadanda birşey olmaz.
Nibun tarafından 14/Kas/13 16:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Hit olayının üzerinde çok duruyorsan, yeni alacağın ipleri öğren, sonra ipleri araştır. Google ile sıkıntı olan ipler olabilir mi, ayrıca aynı lokasyonda bulunan bir sunucuya geçmen mantıklı olur.
-
ip değişecegi için dalgalanmalar görmen normal
-
Arkadaşlar şimdi ftpden ip ile giriş yaptım ama vps değil benimki c-class ip falanda değil 5.250.243.122 bu ipsi ftpyi attım bir tek bu ip üzerinden bakamıyorum default web page geliyor. önceden bakabilirmiyim siteye nsyi yönlendirmeden?
-
http://5.250.243.122/~kullaniciadi
şeklinde ulaşabilirsin. Ayrıca önce bi dalgalanmadan sonra hitlerin artar muhtemelen, yeni geçtiğin sunucu iyise.