Site Üzerinden Mail Gönderme Sorunsalı
-
beyler sitede ben üyeye pm göndermenin yanı sıra e posta da göndermek istiyorum. herşey zaten hazır var.
fakat cpaneldeki mail konfigirasyonundaki bilgileri panelden giriyorum mail göndermiyor.
This SMTP server does not support authorisation
hatası alıyorum simdi.her türlü numarayı denedim olmadı . mynet e mail sistemini kullanayım dedim mynete üye oldum mx kaydına bunları ekle dedi verdi elime ekledim onları da görmedi mynet :D
velhasıl bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşa çok ihtiyacım var.
Bunu yapmam gerekli. -
çok anlamadığım işler bunlar ama verilen hatadan yola çıkılarak
kullandığın smtp serverler yetkilendirilmemiş. yani senden aslında onaylı bir şeyler istiyor. kullanıcı adı ve şifre girebileceğin .. ücretli mail hizmeti kullanabilirsin.. ya da hostunun sağladığını kullanabilirsin. ihtiyacın olan kullanıcı adı ve şifreli bir sistem
-
beyler gmailin mail hizmetini kullanayım diyorum nasıl yaparız onu.
-
MustyKTE bunu yazdı
beyler sitede ben üyeye pm göndermenin yanı sıra e posta da göndermek istiyorum. herşey zaten hazır var.
fakat cpaneldeki mail konfigirasyonundaki bilgileri panelden giriyorum mail göndermiyor.
hatası alıyorum simdi.her türlü numarayı denedim olmadı . mynet e mail sistemini kullanayım dedim mynete üye oldum mx kaydına bunları ekle dedi verdi elime ekledim onları da görmedi mynet :D
Bunu yapmam gerekli.doğrulamanı tls seçeceksin. bilgilerini gönderirsen yardımcı olayım.
-
sitene girdiğimizde her 10 saniyede bir forum açıldı bilgisi gelmese, ilk açılışda zaten geliyor. kendini sürekli güncellemesine ne gerek var, bir şey okuyorum zart yenileniyor.
-
gamesbug bunu yazdıMustyKTE bunu yazdı
Bunu yapmam gerekli.doğrulamanı tls seçeceksin. bilgilerini gönderirsen yardımcı olayım.
Musty bu adamı dinle bu elemanda uzaktan servera kanat takıp uçaracak potansiyel var :D
-
hangi sistemi kullanıyorsun ?
-
MustyKTE bunu yazdı
beyler gmailin mail hizmetini kullanayım diyorum nasıl yaparız onu.
https://kurum.yandex.com.tr/domains_add/
Yandex mail'i tavsiye ederim.