Site Ve Reyting Hakkında..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nacar
    Nacar's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ben  daha siteye yeni katıldım.
    Bizim bir sitemiz var işyerimizin.Hizmete dayalı bir iş yeri.Bu hizmeti yaptırmak isteyenler genellikle internetten
    araştırıyorlar. İlk önce sormak istediğim şey REYTİNGLE google arasında bir bağlantı varmı

İkincisi ise bu reytıngi nasıl arttırabilirin

Yardımlarınız için teşekkür ederim  Saygılar

Hepimiz Kardeşiz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    biz ona hit deriz webmaster bölümünde "google size gelmiyorsa siz gidin:))" konusuna bak :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nacar
    Nacar's avatar
    Erkek

saol alper

Hepimiz Kardeşiz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Abi ne hizmeti veriyosunuz acaba tam olarak :) hani onuda söylersen belki o konularla ilgili forum adresleri fln öneren olur orlarda gider siteni tanıtırsın dahada çok hit alırsın :)

:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

İyi  bir hitin olması için aramalarda iyi bir yerde olmak zorundasın...sonucta senin siteni bilmeyen senin siteni bulamayacaktır....hit kazanabilmen içini iyi bir seo  yapmalısın. ki müşteri  seni bulabilsin.

mesela tahribatta acılan bir konu ertesi gune bile kalmadan indexleniyor..bot hiç gitmiyor sanki:D

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    DaReSeLaM bunu yazdı:
    -----------------------------

İyi bir hitin olması için aramalarda iyi bir yerde olmak zorundasın...sonucta senin siteni bilmeyen senin siteni bulamayacaktır....hit kazanabilmen içini iyi bir seo yapmalısın. ki müşteri seni bulabilsin.

mesela tahribatta acılan bir konu ertesi gune bile kalmadan indexleniyor..bot hiç gitmiyor sanki:D

-----------------------------

O hit den kaynaklanıyor indexlenmesi tugba özay içeri girdiğinde benim tuğba uzayın resmi sitesinde ( site benim) yaptığım anket tvlere çıkınca manyak hit geldi 1 hafta boyu 250-300 üye günlük düşün artık :) haberi koyup 1 saat sonra indexlediğini biliyorum :) 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 2106 Toplam Mesaj: 6