Site Yapacam Ama Bi Bakın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gunduz
    Gunduz's avatar
    Erkek

ya site yapıcam ama nasıl sadece aile icin yanı resimleri felan koymak icin ama benım fotolar felan hep fotografmakinasından attmıstım pcywe sımdı Mysite ye felan eklıyorum Cok büyük dosya dıyor resmin Kb sini felan nasıl düşürücez

kesin daha once basınıza gelmistir :)

bi yarddım edi verin

saygılar

WebCrow: Gunduz hocam, konu açarken açtığın yere biraz daha dikkat edersen seviniriz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    valla madem aile sitesi yapcaxın yani içerik çoğu yönden resim olcak foruma fln ihtyac yoksa benden sana tavsiye http://www.bedava-sitem.com/ adresine bi gözatmadır;)

Yapay zeka, zeka değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    hojam degısık degısık programlar var mb dusurucu bunlar ıle yapabılırsın... bence dene dusurup mysitene koyabılırsın.. google de arat bir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    .JPG yap kbye düşürür yada ne bilim resimlerin boyutlarını küçült :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrKomando89
    TrKomando89's avatar
    Erkek

Hoca siverekliysen, bütün aileyi, akrabaları filan hepsini koycaksan, bence sen parayla 1gb lik filan bi domain al anca :)

şaka yapıyom tabi. fotoyu Paintte filan açıp, boyunu küçültüm Jpg olarak kaydedebilirsin.

yada microsoft Image Resizer powertoy u kullanarak daha kolay yapabilirsin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek

once bir photoshop edin... daha sonra phtoshop u kur.. cozunurlugunu dusurmen senin icin yeterli olacaktır... boyutu ile oynama yapmana gerek yokk... photoshopta yanlıs hatırlamıosam, edit - image size 'a girip oradan resulation die bir bolum var orayı 72 yapman resimlerinin kapladıgı alanını biras kucultur... eger noyutunda da oynama yapmak istersen orada sana yukseklik ve en olarak soruyor zaten oradan kucultebilirsin...

eger bu yol uzun ve zorlu geldi ise sana, microsoft office programının kendi icinde extralar bolumunde image bilmem ne die bir program var... zaten turkcesini indirirsen ve kullanırsan orada sana ayrdımcı olur. orada da istedigin gibi boyutunu ve cozunurlugunu ayarlayabilirsin...

ama unutma boyutunu kucultmen o fotografını internette bedava sitelerde yayınlama yeterli olmaya bilir... boyut ve cozunurluk farklı seyler... eksik veya yanlıs oldugum bir kısım varsa arkadaslar tamamlasın lutfen..

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gunduz
    Gunduz's avatar
    Erkek

:) gerek kalmadı o arkadasın bedava site verdiginde video ekleme vardı aldım butun fotoları film yaptım müzik felan

siteye attım:) tıklasınlar izlesinler :)

teşekkürler yazdıklarınız icin.

Toplam Hit: 1431 Toplam Mesaj: 7