Site (Yardım)
-
arkadaşlar bize okulda öğretildiği kadarıyla ben not defteriyle bi web sitsi yapabiliyorum. birazda kendim kodlara çalaıştım kayan yazılar üzerine gelince büyüyen resimler, anket, tablo falan kullanmayı iyice öğrendim. elimde çok güzel bi kişisel web sayfam oldu. ben bu sayfaya bi iki oynamayla başka bi site yapmayı düşünüyorum. yine benzer mantık olacak süpriz bi site olacak. Ancak host alsamda oraya nasıl koyacağımı bilmiyorum, ayrıca bu işin güvenliğide var onşarıda bilmiyorum. bu işte bana yardım edecek arkadaş veya kaynak arıyorum. kaynak daha iyi olur herşeyi sormamış olurum. unutmadan mesela siteyi yapıyorum bende süper gözüküyor 15" bilgisayarda iğrenç oluyor onda da güzel gözüksün istiyorum:D
-
madem bu kadar acemisin hocam, tahribatta host satan elemanlar var, mesela dj_alper var onlara söle yardımcı olsunlar sana...
Hostun ve domainin olduktan sonra, ftp programları yardımıyla ftpne upload edeceksin siteni...
15" mevzusuna gelince, boyutlandırlamalarını 300px 500 px şeklinde yapıyorsundur, ondan dolayı site sapıtıyordur...
Boyutlandırmalarını 100% 90% şeklinde yaparsan siteye otomatik sığarlar...
-
table witdh lerden bahsediyor Rene. tablona belirli bir olcu verme yerine %100 degerini verirsen cozunurluge gore ekrana oturur.
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------madem bu kadar acemisin hocam, tahribatta host satan elemanlar var, mesela dj_alper var onlara söle yardımcı olsunlar sana...
Hostun ve domainin olduktan sonra, ftp programları yardımıyla ftpne upload edeceksin siteni...
15" mevzusuna gelince, boyutlandırlamalarını 300px 500 px şeklinde yapıyorsundur, ondan dolayı site sapıtıyordur...
Boyutlandırmalarını 100% 90% şeklinde yaparsan siteye otomatik sığarlar...
-----------------------------sağol hocam irtibata geçeceğim
-
dicey alper bıraktı bu işleri bildiğim kadarıya..buzul vardı hostçu oda bıraktı sen 27163 id li müride ulaş bi istersen;)
-
Hosting bulunur :) pm den ulaşabilirsin hocam .