Site (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyotbt
    Biyotbt's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bize okulda öğretildiği kadarıyla ben not defteriyle bi  web sitsi yapabiliyorum. birazda kendim kodlara çalaıştım kayan yazılar üzerine gelince büyüyen resimler, anket, tablo falan kullanmayı iyice öğrendim. elimde çok güzel bi kişisel web sayfam oldu. ben bu sayfaya bi iki oynamayla başka bi site yapmayı düşünüyorum. yine benzer mantık olacak süpriz bi site olacak. Ancak host alsamda oraya nasıl koyacağımı bilmiyorum, ayrıca bu işin güvenliğide var onşarıda bilmiyorum. bu işte bana yardım edecek arkadaş veya kaynak arıyorum. kaynak daha iyi olur herşeyi sormamış olurum. unutmadan mesela siteyi yapıyorum bende süper gözüküyor 15" bilgisayarda iğrenç oluyor onda da güzel gözüksün istiyorum:D

kendim hakkında daha fazla bilgi de
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

madem bu kadar acemisin hocam, tahribatta host satan elemanlar var, mesela dj_alper var onlara söle yardımcı olsunlar sana...

Hostun ve domainin olduktan sonra, ftp programları yardımıyla ftpne upload edeceksin siteni...

15" mevzusuna gelince, boyutlandırlamalarını 300px 500 px şeklinde yapıyorsundur, ondan dolayı site sapıtıyordur...

Boyutlandırmalarını 100% 90% şeklinde yaparsan siteye otomatik sığarlar...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek
    table witdh lerden bahsediyor Rene. tablona belirli bir olcu verme yerine %100 degerini verirsen cozunurluge gore ekrana oturur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyotbt
    Biyotbt's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

madem bu kadar acemisin hocam, tahribatta host satan elemanlar var, mesela dj_alper var onlara söle yardımcı olsunlar sana...

Hostun ve domainin olduktan sonra, ftp programları yardımıyla ftpne upload edeceksin siteni...

15" mevzusuna gelince, boyutlandırlamalarını 300px 500 px şeklinde yapıyorsundur, ondan dolayı site sapıtıyordur...

Boyutlandırmalarını 100% 90% şeklinde yaparsan siteye otomatik sığarlar...

-----------------------------

sağol hocam irtibata geçeceğim 

kendim hakkında daha fazla bilgi de
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek
    dicey alper bıraktı bu işleri bildiğim kadarıya..buzul vardı hostçu oda bıraktı sen 27163  id li müride ulaş bi istersen;)

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    Hosting bulunur :) pm den ulaşabilirsin hocam .
Toplam Hit: 1799 Toplam Mesaj: 6