Sitedeki Anormal Ziyaretci Sayısı (Sorun)
-
Az önce stedeki online ziyretcilere bakayım dedim oda ne tam 450 kişi online.
ama normal kullanıcı değilde botlar.Acaba birileri siteyemi saldırıyor tüm siteyi kopyalamaya mı çalışıyor sizce sorun ne olabilir
botlar hakkındaki bilgi ise sadece şu
Xenu Link Sleuth
ip :
173.11.195.209
site : www.notebookuzman.com
-
Biri Saldırı yapıcak olabilir , Uyuzluğuna basit bir programla fake accountlar edinmiş olabilir vs vs.. Ama Sitene göre
online sayısı normal değil bence.. -
Saldırı veya deneme amaçlı hit gönderme olabilir.
-
Saldırı olacağını anmıyorum.Kimse ticari bir bir siteye saldırıp başını belaya sokmaz.Sonuçta artık bilişim suçları türkiyede ilerledi.adece 1 dilekçeye bakar.Adamın hayatını karartırlar.
biraz internette araştırdımda Xenu Link Sleuth programı sitedeki kırık linkleri bulmaya yarayan ve tüm siteyi tek tek tarayan bir programmış..belkide bir arama motoru filan indexliyordur :S
-
açıkcası her onune gelen uye olamıyor diye biliyorum bu siteye 173 başlayan ip test ip si oip le giren arkadas kımse sakıncalı olabilir :D kim boyle bi ip tanımlarki...
-
emperorkaan bunu yazdı:
-----------------------------
açıkcası her onune gelen uye olamıyor diye biliyorum bu siteye 173 başlayan ip test ip si oip le giren arkadas kımse sakıncalı olabilir :D kim boyle bi ip tanımlarki...
-----------------------------Neyse artık bekleyip göreceğiz :)
Siteye üye olurken güvenlik kod doğrulaması var.otomatik üye olamaz.
Sakıncalı bir durum varsa saldıran filan olursa veririz savcılığa olur biter :) Avukatta bol nasılsa..Daha iyi hem tazminat filan alırız saldıran birileri varsa :)
-
Siteye bakayım dedim de kapanmış. Sen mi kapattin?
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------
Siteye bakayım dedim de kapanmış. Sen mi kapattin?
-----------------------------Evet şimdilik ben kapattım
-
yine başladı arkadaş :D
nedir bu kafayı yicem..
ip sini filan banlıyım diyorum ama bu sefer de belki bir arama motoru robotuysa boşuna banlamıyım diyorum..
yokmu fikri olan
-
Banlama bence..
Ne kaybedersinki hitten..
Saldırı olursa şikayetçi olursun zaten yada kapatırsın siteyi..
Belki biri hit.heyeti.com gibi biryerden hit kasıyodur..