SİTEDEN BİLGİ YÜKLEME
-
beyler diyelimki bi site var siz bu sitedeki (mesela mp3) direk teker teker tıklayıp da indirmeyeyimde diyorsunuz toptan indirsin. olabilirmi böyle bişi ? php yada asp için.html olsada olur
-
Bir asp kodu var aynı anda birden fazla linke yön verebiliyorsun mp3 linkini o asp sayfasýna verdiğimiz zaman sanırım olabilir...
-
yoo öyle deil ya annatamadım bak mesela bi şarkı sözü sitesi.
linkin park'a basacam çıkan sayfada çıkan listedeki şarkıların sözlerini bilgisayara indirecek
yani ben teker teker tıklayarak indirmeyecem.
-
Pardon ya ben bir linke tıkladığın zaman aynı anda birden çok mp3 nasıl download edilir diye anladım...
-
flashget yükle..
sağ tuş>download all by flashget de..
ama yönlendirmeli linkler varsa o zaman olmaz.
-
rene dediğn program iyide download accelaretör gibi hemen devreye girmiyo saga tıklayıp flasgetle indir dmek gerekiyo yani hızımızı kesiyoo yaw alıstırmak lazım kendimizi accellator bence daha iyi
-
1. hepsini indirmek istediğimizde bunu yapacak en iyi program flashget.
2. download accerelator download programları arasında en fazla sorunlu programlardan birisi..
Günlerce yaptığım testler sonrasında(bende böle bi manyaklık vardır tanıyan bilir-bi programa takarım kafayı o kategorideki en iyi programı secene kadar günlerce calışır belki yüzlerce format atarım :D bu arada bu işte ortağım jerusalemdir. :) )
En iyi download programı
1. flashget ile getright arasında paylaşılıor çünkü flashgetin çoklu bağlantı özelliği ve pencere yönetimi gerçekten güzel.bi cafeye kuduğunda tam anlamıyla bi bandwith canavarına dönüşüor. fakat tek eksiği bazı yönlendirmeli linkleri yakalayamıor. türkce desteğide ayrı bir artısı.. getrigh ise bu acıkları tüm linkleri kapmaktaki ustalığı ile giderior.
down acc ise birincisi cok hata verior. 2. extreme modu diğer ikisine göre yawaş. 3. bende bi sefer bi site acılıken sayfadaki flashı indirmeye kalktı :D
benim extreme modu dediğim progrmın hiç bir kısıtlaması olmadan yaptığı download bunda en hızlısı flashget. birde flashgetin skin desteği var. bu kadar.