Sitelere Tık Karşılığı İyi Para Veren Site Biliyormusunuz?
-
Adsenseyi geçin bizim gibi siteleri kabul etmiyor
reklamstore yi geçin oda aynı
adtech 0,03 veriyo 15 gündür 1 sakız parası gelmedi :)
gittigidiyor 0,3 veriyor ama reklamları ilgi çekici değil
ultrasponsor zaten tam dolandırıcı :)
şöyle paypal felan çalışan yabancı şirket varmı yada hesap numarası şeklinde adam akıllı para verecek Adsense gibi
laf olsun diye yazmayın bakın bu konular kaç defa açıldı ama adam akıllı gelir getiren bişi ortaya konulmadı 1 kere olsun tam olsun
-
iyi olur valla. kullanırız.
tabi buzul kızıp hostumu geri almazsa :)
bende araştırayım biraz alper.
-
Bu ara mynet de kabul etmiyo bizim gibi siteleri adklik onu yazmayı unutmuşum :)
-
adbrite nasıl sence
bikaç sitede karşıma çıkmıştı şimdi aklıma geldi
reklam seçenekleri var
video reklam tam sayfa reklam banner text vsvs
adbrite.com
denemedim ama =)
halihazırda sitem de yok şuan.
-
ben reklamstore kullanıyorum ama çok az veriyor :|
randevum.com var , kesin ödeme yapıyor geçen 1 inde aldım ayın 1 inden 1 ine ödüyor. sağlam yerdir
-
ben adbrite kullandım bi dönem. ilk çeki 2 ay sonra gönderiyorlar ama sonrakileri düzenli gönderiyolar. gayet güvenilir. her türlü siteyi kabul ediyorlar diye biliyorum ama emin deilim. minimum 5$ gönderiyolar. ama çek olarak göndermeleri dezavantaj. ama sağlam yani. geliri biraz düşük ama hit alan bi siteyse gösterim başıda verdiği için iyi oluyor. bide böyle sitenizde gezerken adamı bi anda karşısına reklam çıkarıyor tam sayfa, ondan kaçışyok. ordanda geliyor bi miktar. güzel bişi yani, deneyin biraz.
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------ben reklamstore kullanıyorum ama çok az veriyor :|
randevum.com var , kesin ödeme yapıyor geçen 1 inde aldım ayın 1 inden 1 ine ödüyor. sağlam yerdir
-----------------------------randevum benim üyeliği iptal etti 5 ytl varken
---------------------------------------------------
ben adbrite kullandım bi dönem. ilk çeki 2 ay sonra gönderiyorlar ama sonrakileri düzenli gönderiyolar. gayet güvenilir. her türlü siteyi kabul ediyorlar diye biliyorum ama emin deilim. minimum 5$ gönderiyolar. ama çek olarak göndermeleri dezavantaj. ama sağlam yani. geliri biraz düşük ama hit alan bi siteyse gösterim başıda verdiği için iyi oluyor. bide böyle sitenizde gezerken adamı bi anda karşısına reklam çıkarıyor tam sayfa, ondan kaçışyok. ordanda geliyor bi miktar. güzel bişi yani, deneyin biraz.
-------------------
nasıl üye oldunğunu yazsana :) birde nasıl çek gönderiyo bildiğin çekmi? :) postaylamı
-
adclick var.
birde mynet'inki var.
-
Bitvertiser var sistem ayni , kimilerine gore adsenseden daha iyi
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------ben reklamstore kullanıyorum ama çok az veriyor :|
-----------------------------randevum benim üyeliği iptal etti 5 ytl varken
---------------------------------------------------
-------------------
nasıl üye oldunğunu yazsana :) birde nasıl çek gönderiyo bildiğin çekmi? :) postaylamı
-----------------------------postayla geliyor çek. gidip bankaya bozuyosun. 25 $ civarı bişi kesinti oluyor. ve biraz uğraştırıyolar. üyeliği direk adbrite.com dan yapabilirsini.