Sitelerimiz İçin Yorum Ortaklığı
-
Sözü fazla uzatmadan anlatim.Daha önce tahribatta yorum kardeşliği konuları açılmıştı.Ama bu konuların sürekliği olmamıştı ne yazık ki.Yorumlar Google'da yükselmeniz için gerçekten çok önemli.Özellike son güncellemeden sonra yorumlar içeriğiin sıralamada yükselmesi için daha da önemli bir hale geldi.(Bu benim fikrim).Gerçi iyice sapıtmış Google'ın ne yapacağı pek belli olmaz...
Daha önceki konuların uzun soluklu olmamasının nedeni belli bir düzen içinde olmaması ve kurallarının eksik olmasıydı.Bu eksikliği giderip tahribat'ta site sahipleri olarak güzel bir akım başlatabiliz.Bu herkes için yararlı olur.Tabi eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek.Şöyle düşündüm;
-Süreli bu işi yapabilecek 7 site olamak zorundayız.
-Haftada sitenize 30 yorum gelse fena olamaz sanırım ?
-Yorumların tamamı bir haftalık zaman diliminde yazılmalı ki hergün kendimizi kastırmayalım.Çalışan var, meşgul olan var, günlük online olamayan ya da olsa da buna ayıracak vakti olmayan olabilir.Ama koca bir haftada kendi sitesi dışında diğer 6 siteye 30 yorumu bir çok kişi yazabilir herhalde.
-7 site olduğumuzu varsaymıştım;
Pazartesi ve Salı 2 Site.Yazacağınız yorum sayısı iki günde 10 yorum.
Çarşamba ve Perşembe 2 Site.Yazacağınız yorum sayısı 10 yorum.
Cuma, Cumartesi ve Pazar 2 Site.Yazacağınız yorum sayısı 10 yorum.
(Kendi sitenizi saymıyorsunuz.Bir haftada toplamda 30 yorum yazılacaktır her siteye.Sizin sitenize de 2 gün içinde 30 yorum gelecek.)
-Sürekli bu konuya uğramanıza gerek yok hatta altına bile yazmayın.Her şey Ö.m ile yapılacak.İki günde bir 2 siteyi, yukarıda yazdığım gibi ben size Ö.m ile hatırlatacağım.Hemen yazmak gibi bir zorunluluğunuz yok.Hafta sonunda pazar akşamı hepsini ben kontrol edeceğim.Yani yorumları 2 gün içinde yazmak gibi bir zorunluluğunuz yok.Hafta sonuna kadar vaktiniz var.
-Yorumlar en az 3 cümle ve içerik ile alakalı olmalı ki yararlı olsun.Bunu yapamayacak varsa katılmayı düşünmesin.
Haberleşme ve bilgilendirme Ö.m üzerinden olacağı için bu konunun hiç bir önemi olmayacak.Katılmak isteyenler Ö.m atabilir.Gelen isteklere göre dönüş yaparım.Eğer başlarsak zaten Ö.m üzerinden detayları yazarım her seferinde.Konu altında yarına kadar herkes görsün diye fikir ve düşüncelerinizi yazabilir.Ama buraya site adı yazmayın.Ö.m olarak katılmak istediğinizi bildirin.
-
beni yaz hocam. ben katılırım.
-
Şunlarıda cevaplayım tam olsun bari.
Neden 7 site, neden 30 yorum ? 7 site çünkü sayı fazla olursa herkes yorum yazmaktan hemen soğuyacak ve bu iş diğer konular gibi başlamadan bitecek.30 yorum çünkü hem bir haftada yazılabilecek oranda hemde Google için yeterli olacaktır.Abartmaya gerek yok.
Neden Ö.M İle
Çünkü eğer başlarsak diğer konular gibi buda güncelliğini yitirecek.Ama Ö.m ile ben herşeyi organize edip size hatırlatmalarda bulunacam.Hafta sonuda kontrolleri ben yapacam.Hak geçmiyecek yani.Sadece Ö.m kutunuzu kontrol ederek hafta sonuna kadar yorum yazacağınız 6 siteyi öğrenebileceksiniz.
Katılımı bırakanlanlar olursa ne olacak
Zaten bu iş katılım olursa başlayacak.7 katılımcı bulmak için kendimizi kasıyorsak hiç başlayamacak.7'den fazla katılım olacağını farz ediyorum.Onlarda yedek olacak.Ben onları kaydecem.Katılımı bırakan olursa onlara Ö.m ile bilgilendirme yapacam.
CyberAngel tarafından 15/Haz/13 01:36 tarihinde düzenlenmiştir