folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Sitem Üzerinden Hotmail Hesabı Dağıtmayla İlgili Sorun Yaşıyorum

Sitem Üzerinden Hotmail Hesabı Dağıtmayla İlgili Sorun Yaşıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar.

Kendi sitem olan www.ahmetfaydali.com ile 1 yıl önce hotmail uzantılı mailler dağıtıyordum. Tahribattaki arkadaşlarımın yardımları ile bu işlemi yapmıştım ve aldığım maillerle MSN'ye girebiliyor, posta alabiliyordum.

Ancak şimdi bu ayarlamalarımın uzantısını kaybettim.

Kendi web adresim uzantılı bir messenger hesabı oluşturmam lazım.

Bir yıl önce kullandığım msn adresinin ayarlar bölümünde kimlerin sitemden mail hesabı aldığını görebiliyordum.

Şimdi ise hotmail sitesi çok farklı ve bu hizmete erişemiyorum.

Bu hesaba nasıl ulaşabilirim? Bir öneriniz var mı?

@mod: konu başlığını değiştirdim,lütfen içerikle alakalı başlıklar seçiniz. "Kötü Webmaster" diye başlık mı olur hocam?

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

başlık ve yazanları okudum,başlık konuyla alakasız. istediğin şeye gelince; hotmailin mail servisi üzerinden kendi domain uzantınla mail adresleri dağıtmak istiyosun ve kimlerin senin uzantınla mail aldığını takip etmek istiyorsun,doğrumu anlamışım?

edit:

http://www.ethembudak.com/blog/?tag=kendi-uzantinizla-mail

http://forum.shiftdelete.net/msn-windows-live-messenger/87659-kendi-domain-uzantinizla-messenger-adresi-alma.html

http://lmgtfy.com/?q=hotmail+%C3%BCzerinden+kendi+domain+uzant%C4%B1n%C4%B1zla+mail+almak

:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

wasd bunu yazdı:
    -----------------------------

başlık ve yazanları okudum,başlık konuyla alakasız. istediğin şeye gelince; hotmailin mail servisi üzerinden kendi domain uzantınla mail adresleri dağıtmak istiyosun ve kimlerin senin uzantınla mail aldığını takip etmek istiyorsun,doğrumu anlamışım?

Yok hocam. kendi sitemin uzantısıyla hotmail hesabı almak istiyorum sadece :)

Önceden vardı ve @hotmail.com uzantılı başka bir mail adresim yöneticiydi. @ahmetfaydali.com uzantılı mailleri buradan kontrol ediyordum, siliyordum, yenisini alıyordum.

Şimdi @ahmetfaydali.com uzantılı mail almak için hem linki kaybettim hem de hotmail.com sayfası değişti. Yönetim panelini bulamıyorum yeni mail alabilmek için.

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Paragrafi bunu yazdı:

Yok hocam. kendi sitemin uzantısıyla hotmail hesabı almak istiyorum sadece :)

Önceden vardı ve @hotmail.com uzantılı başka bir mail adresim yöneticiydi. @ahmetfaydali.com uzantılı mailleri buradan kontrol ediyordum, siliyordum, yenisini alıyordum.

Şimdi @ahmetfaydali.com uzantılı mail almak için hem linki kaybettim hem de hotmail.com sayfası değişti. Yönetim panelini bulamıyorum yeni mail alabilmek için.

verdiğim adreslerde yazılanları okumadım ama bi yönetici maili alıyosun ve onunla idare ediyosun verdiğin mailleri. google sonuçlarını bi incele olmazsa zaten burdan cevaplayacak birileri illaki çıkar :)

:)
Toplam Hit: 1388 Toplam Mesaj: 4