Sitemde Kpss Tarih İçin Bölüm Açtım Tavsiye Lazım
-
arkadaşlar bu yıl bende hazırlanacağım için dedim madem hazırlanacağız videolu derslerdende tavsiye üzerine iki hoca seçtim dedim sitemede atayım bunları benim site matematik sitesi ama tarih bölümü veya başka bölümlerin olması site hitini arttırır içerik olarak karışık olacak ama zatenlinkleri tepede gruplandırdıım için sıkıntı olmaz diye düşündüm nasıl olmuş sizce bi fikir verin alt alta aynı konuyu anlatan hocaların videolarını ekleyeceğim beğendiklerimi.
http://www.matyardim.com/tarih/online-videolu-dersler/tarih/tarih.html
nasıl olmuş ne tavsiye edersiniz.
-
Sitenin formatı güzel de, ben şunu sormak istiyorum. Orada anlatılan dersin diğer sitelerden farklı var mı ? Fark olarak söylemek istediğim de, 7 senelik 10 senelik kpss çıkmış soruları analiz edersin şu konulardan şuralardan çıkmış dersin ona göre bir anlatım hazırlayıp sunarsın. Eğer buysa oradaki tutulur, gayet faydalı vb vb olur. Tabi bu arada bu şekilde değilse çözümü de sunmuş oldum.
-
hocam ben daha görmedim ama yaptığımda çok bişe yok yani videoları sadece siteme ekliyorum tek fark aynı ddersi farklı hocalardan dinlemiş olman
-
deneme testleri yapabilirsin mesela yirmişer soruluk testler bende bu sene kpss ye hazırlanıyorum bu videoları indirdim keşke daha önce haberim olsaydı senin siteden indirirdim...
-
walla deneme işi zor iş kopyala yapıştır yapıyorsun gerçide neyse. piyasada ve dersanelerde uygun fiyatlı oluypr zaten benim tavsiyem ki ben öyle yapacam 2-3 dersanenin yıllık sınav parasını verin sınavlarına girin ben dersaneye gitmeyecem sadece sınavlara girecem..
-
120 surluk deneme demiyorum 20şer soruluk dediğin gibi kopyala yapıştır maksat sitede oyalansınlar
-
elnino bunu yazdı
120 surluk deneme demiyorum 20şer soruluk dediğin gibi kopyala yapıştır maksat sitede oyalansınlar
olabilir hacım ama yaparsam matematik için yaparım tarih öğretmeni değilim sonuçta.
-
HeYeT bunu yazdıelnino bunu yazdı
olabilir hacım ama yaparsam matematik için yaparım tarih öğretmeni değilim sonuçta.
aynen bölümünle ilgili yaparsan daha doğru olur
-
ilerde genişletsemmi diyorum coğrafya falan sitenin ana temeası bozulacak ama :S