Sitemdeki Google Adsense Reklamları Devre Dışı Bırakıldı
-
Geçenlerde domainime alt domain açarak film sitesi yaptım, filmleri bot ile çektim, yayınladım 3000 küsür film var yavaş yavaş google indexlemeye başlamıştı ki az önce mail geldi ,
içerik aynen aşağıdaki gibi..İhlalle ilgili açıklama
AdSense yayıncıları, ilgili içeriği görüntülemek için gerekli yasal haklara sahip olmadıkları sürece, telif hakkı yasasıyla korunan içerik barındıran web sayfalarında Google reklamları görüntüleyemez. Buna, telif hakkıyla korunan materyal görüntüleyen, telif hakkıyla korunan dosyalar barındıran veya telif hakkıyla korunan materyal bulunan sitelere trafik yönlendiren bağlantılar sunan siteler de dahildir.Gerekli işlem: Hesabı inceleyerek uyumlu olup olmadığını kontrol edin Yukarıda belirtilen siteye reklam sunumu devre dışı bırakılmıştır. Ancak, AdSense hesabınız hâlâ etkindir. Yukarıda belirtilen URL'nin yalnızca bir örnek olduğunu ve bu web sitesinin başka sayfalarında veya sahip olduğunuz diğer sitelerde aynı ihlallerin söz konusu olabileceğini bilmenizi isteriz. Bu nedenle, diğer sitelerinizi incelemeye zaman ayırarak politikalarımızla uyumlu olmalarını sağlamanızı ve bizden politikayla ilgili başka e-posta alma olasılığını azaltmak için sitelerinizi bu doğrultuda izlemenizi öneririz. Ayrıca, ihlallerin devam ettiğini görmeleri durumunda, ekibimizin, hesapları herhangi bir anda devre dışı bırakma hakkını saklı tuttuğunu bilmenizi isteriz.
Bu durumda ne yapmam gerekir, telif hakkı cart curt diyor bunu nasıl düzenleyeceğim , itiraz edebilmek için düzenleyin diyor. hiç bir fikrim yok ..
-
açık ve net
film sitesi google politikalarına aykırı
korsan film izletmiş oluyorsun bu da yasak
siteni başka bir siteye dönüştürürsen belki aktif ederler yine
-
nolanded bunu yazdı
açık ve net
bi çok film sitesinde adsense var ama ?
-
MustyKTE bunu yazdınolanded bunu yazdı
açık ve net
bi çok film sitesinde adsense var ama ?
adam öldürmek de yasak ama adam öldüremiyor muyuz?
şikayet edersen o siteleri banlanırlar.
-
Yeni konu açmak istemedim;
Benim hesabım banlandı sanırım geçersiz banlama ile ilgili yıllar önce.
Ben bannedcheck . com dan sitelerimi tarattığımda banlı olmadığını görüyorum yeni bir hesap açsam eski sitelerimi eklesem yeniden adsense kullanabilirmiyim???
-
Bolvadinli bunu yazdı
Yeni konu açmak istemedim;
Benim hesabım banlandı sanırım geçersiz banlama ile ilgili yıllar önce.
Ben bannedcheck . com dan sitelerimi tarattığımda banlı olmadığını görüyorum yeni bir hesap açsam eski sitelerimi eklesem yeniden adsense kullanabilirmiyim???
kullanırsın bence
-
peki hesabım mı ban yemiş oluyor bu şekilde?
-
evet hocam hesabın banlanmış yapacak birşey yok.
Bu arada iyi kazanıyomuydun bari :)
-
adsense editörleri, ihbarlar haricinde düzenli aralıklarla adsense yayıncılarını ziyaret ederler yamuk bir durum var mı diye varsa direk banlarla şanslıysanız uyarı yollarlar.
-
CEO bunu yazdı
evet hocam hesabın banlanmış yapacak birşey yok.
Bu arada iyi kazanıyomuydun bari :)
yok hocam ya kazandıüından değil sitelerin sağı solu boş kalmasın istiyorum o sebepten tekrar yeni hesap açıp o sitelerde adsense kullanmak istiyorum.