Sitemden Nasıl Mail Dağıtabilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ekoroman
    ekoroman's avatar
    Erkek

www.duman-fan.com dan herkese mail dağıtmak istiyorum bunun için bi ücretsiz servis varmı arkadaşlar_?

Ben sana paralel sen bana paralel, paralel paralel paralelli, terelel terelel terelelli..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek

aldığın host sahıbıyle konuşmayı bir dene...

--------------------------------------------------------------

bu konuyla ılgısı yok ama  bır şey sormak ıstıyorum sıtene baktım yaklaşık 70 msj geçmez uyelerın attığı  ama burda ne yazıyor anamadım

Kullanıcılarımız toplam 16173 mesaj attılar
    Toplam 738 kayıtlı kullanıcımız var zaar  flood yemiş kardeş yada bilmiyorum...

CeLeKatireJeotuzbeş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turan-Mete
    Turan-Mete's avatar
    Erkek
    Sitene Mail server kurup sonrada MX serveri degistirmeisin. Lazim olursam beni ara

Nasıl ki doyurulmayan açlık bir müddet sonra, açlık hissinin iptali ve neticede ölüme yol açıyorsa, okuma ve fikretme davası için de aynı şeyler sözkonusu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ekoroman
    ekoroman's avatar
    Erkek
    Yok hocam 70 msj falan yok : ) üye girişi yapmadan forum tamamen açılmıo : ) flood da deil valla site sahibiyim benim mesaj sayısı 250 falandır ama üyelerden 1500 msjı geçen bile var genelde kız oluolar yani flood falan deil hepsi gerçekte şu mail işini halletmeliyim : )

Ben sana paralel sen bana paralel, paralel paralel paralelli, terelel terelel terelelli..
Toplam Hit: 12254 Toplam Mesaj: 4