folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Siteme Haber Ve Makale Editörleri Arıyorum

Siteme Haber Ve Makale Editörleri Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhabalar,

Uzun soluklu bir proje olarak kurduğum www.betamus.com sitesine;

- Ekonomi,

- e-Ticaret,

- e-Ticaretle ilişkili konular,

- e-Ticaret sistemleri ve yazılımları

- Piyasalar,

- Sektörler,

- Yeni iş sahaları gibi konularda güncel haberleri siteye entegre edecek editör veya editörler arıyorum. Yılbaşından sonrası için büyük bir atılıma kalkacağız. Düşündüğüm bir kaç ekstra hizmeti ancak o zamana entegre edebilirim. Ama şimdilik hiti yüksek tutmak ve bilinirliliği arttırmak için içeriği zenginleştirmem gerek.

Ayrıca yine bu veya benzeri konularda hazırlamış olduğunuz çalışmalar varsa ekleyebilirsiniz.

Bir de eğer editör bulamazsam wp için hedef olarak belirlediğim sitelerden haberleri ve makaleleri çekecek bot da iş görebilir. Bot hazırlamayı bilen müritcanlar pm atabilirler.

Şimdilik bu kadar...

Edit: Siteye gkayıt için; http://betamus.com/wp-login.php?action=register

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bura da benim...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

BEN YAZILIMCIYIM İŞİNE YARARIM HERHALDE 

ÜCRET NE KADAR ?

Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

hacım, siteyi yorumla dememişsin ama, ben söyliyim temayı değiştir, renkler falan hoşuma gitmedi, gri tonları severim ama yazıları zor görüyorum

benden bir tavsiye...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Bence site renkleri güzelde haber yazıları küçük ve soluk kalmış, haber yazılarındaki renkler siyah yapılıp büyütülürse iyi olur böyle göz siker

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

yazilar arka temayla ayni renkte ve cok ufak

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Backround değişikliği ile çözülür sanırım. 

Birde konuyu görüp facebook üzerinden görüştüğüm müritler oldu. O yüzden buradan şunu açıklama gereği duydum;

Görünüşe göre bot ve botlar yazmak veya yazdırmak daha makul görünüyor. Tahribat'da bot hazırlamanın mantığını anlatan bir döküman bulamadım. Bu işi bilen bir mürit çıkıp herkesin anlayacağı şekilde izah ederse; bende bildiklerimi deneme şansı bulmuş olurum diye düşünüyorum.

Toplam Hit: 1007 Toplam Mesaj: 7