Siteme Haber Ve Makale Editörleri Arıyorum
-
Merhabalar,
Uzun soluklu bir proje olarak kurduğum www.betamus.com sitesine;
- Ekonomi,
- e-Ticaret,
- e-Ticaretle ilişkili konular,
- e-Ticaret sistemleri ve yazılımları
- Piyasalar,
- Sektörler,
- Yeni iş sahaları gibi konularda güncel haberleri siteye entegre edecek editör veya editörler arıyorum. Yılbaşından sonrası için büyük bir atılıma kalkacağız. Düşündüğüm bir kaç ekstra hizmeti ancak o zamana entegre edebilirim. Ama şimdilik hiti yüksek tutmak ve bilinirliliği arttırmak için içeriği zenginleştirmem gerek.
Ayrıca yine bu veya benzeri konularda hazırlamış olduğunuz çalışmalar varsa ekleyebilirsiniz.
Bir de eğer editör bulamazsam wp için hedef olarak belirlediğim sitelerden haberleri ve makaleleri çekecek bot da iş görebilir. Bot hazırlamayı bilen müritcanlar pm atabilirler.
Şimdilik bu kadar...
Edit: Siteye gkayıt için; http://betamus.com/wp-login.php?action=register
-
Bura da benim...
-
BEN YAZILIMCIYIM İŞİNE YARARIM HERHALDE
ÜCRET NE KADAR ?
-
hacım, siteyi yorumla dememişsin ama, ben söyliyim temayı değiştir, renkler falan hoşuma gitmedi, gri tonları severim ama yazıları zor görüyorum
benden bir tavsiye...
-
Bence site renkleri güzelde haber yazıları küçük ve soluk kalmış, haber yazılarındaki renkler siyah yapılıp büyütülürse iyi olur böyle göz siker
-
yazilar arka temayla ayni renkte ve cok ufak
-
Backround değişikliği ile çözülür sanırım.
Birde konuyu görüp facebook üzerinden görüştüğüm müritler oldu. O yüzden buradan şunu açıklama gereği duydum;
Görünüşe göre bot ve botlar yazmak veya yazdırmak daha makul görünüyor. Tahribat'da bot hazırlamanın mantığını anlatan bir döküman bulamadım. Bu işi bilen bir mürit çıkıp herkesin anlayacağı şekilde izah ederse; bende bildiklerimi deneme şansı bulmuş olurum diye düşünüyorum.