folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Siteme Hazır Mail Listesi Oluşturmak İstiyorum Hazır Siteler Hangileri?

Siteme Hazır Mail Listesi Oluşturmak İstiyorum Hazır Siteler Hangileri?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaşlar,

İnternet siteme mail listesi oluşturmak istiyorum. Şimdi ben kendim kodlasam kesin biryerinde bir hata çıkar hazır olanları daha güvenilir oluyor.

Örneğin google gruplar var. Ben orada bi oluşturdum grup fakat TOPLU MAİLLERDE HTML KOD kabul etmiyor bülten karşı tarafa HTML KOD olarak gidiyor...

Samanyolu haber'in kullandı Feadburger mi neyse öyle bişe olması gerek onu da yapamadım...

Böyle bildiğiniz, toplu mail atarken ben HTML KOD olarak kodlayıp oraya yazdığımda karşı tarafa bülten olarak gidebilecek HAZIR MAİL LİSTESİ SİTELERİ VAR MI? yani lafın kısası mail listesi oluşturacağım internet sitesi HTML KOD kabul edecek...

FeadBurger'mi neyse öyle bişe kullanıyo herkes oradan nasıl üyelik alabilirim nasıl kullanacağım orayı? Veya başka hazır siteler var mı? Ya da google gruplarda HTML KOD nasıl kabul ettirilebilir? 

Yardımlarınızı esirgemeyin arkadaşlarım...

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bu sitede birçok kişinin internet sitesi var anlayan yok mu yav :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
Toplam Hit: 1071 Toplam Mesaj: 2