Siteme Nasıl Reklam Alıp Koyarım?
-
Sevgili Tahribat.Com müritleri ben mybb kurulu siteme reklam almak istiyorum reklam almayı bana detaylı bir şekilde anlatacak biri varsa yardım ederse sevinirim.1.si başvuru nasıl yapıcam?2.si siteme kodları nasıl koyacam 3.sü reklamdan kazandığım parayı nasıl paypala aktarıcam ?
Not:banka hesabım yok
Saygılarımla!
-
up
-
En başarılısı Adsense, siten kuralarına uyuyorsa başvur, bi süre sonra cevaplarlar başvurunu, kabul ederlerse verdikleri kodu eklersin falan filan gerisi teferuat, başvuruyu google.com da altta reklam programımı ne yazıyor ordan
-
hotboy'un dediği gibi en iyisi adsensedir, iyi bir siten varsa 2-3 haftaya adesenseyi kaparsın, sonra sitende istediğin uygun yere verilen kodu yapıştırmak kalıyor,banka hesabın yoksa paypalla alabiliyo 100$ olmadan para alamıyorsun
-
r10'da söylüyorlardı heykır oraya bi bak kaç kişi post atmıştı
bide siten hangsi ona göre reklam sitesi söyleyek
-
adamın r10 üyeliği var.. tahribatta konu acıyo :)
uzaklardan gelen edit: r10 a da acmış konu
-
sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------hotboy'un dediği gibi en iyisi adsensedir, iyi bir siten varsa 2-3 haftaya adesenseyi kaparsın, sonra sitende istediğin uygun yere verilen kodu yapıştırmak kalıyor,banka hesabın yoksa paypalla alabiliyo 100$ olmadan para alamıyorsun
-----------------------------adsense paypal desteklemiyor, sadece banka hesabına eft yada çek ile yolluyor. çek tavsiye edilmez.
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------adamın r10 üyeliği var.. tahribatta konu acıyo :)
uzaklardan gelen edit: r10 a da acmış konu
-----------------------------orda cevap yoktu en son baktıgım da bütün tbt burda dendi ben siteme nasıl koycam kodları?
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------hotboy'un dediği gibi en iyisi adsensedir, iyi bir siten varsa 2-3 haftaya adesenseyi kaparsın, sonra sitende istediğin uygun yere verilen kodu yapıştırmak kalıyor,banka hesabın yoksa paypalla alabiliyo 100$ olmadan para alamıyorsun
-----------------------------adsense paypal desteklemiyor, sadece banka hesabına eft yada çek ile yolluyor. çek tavsiye edilmez.
-----------------------------arkadaş öyle dedi sallamış meğer :S
ama siten böyle abaza boş beleş insanların takıldığı bir yerse adtechde iyi gider, popup kullanıcaksan nakitreklam kullanabilirsin.Bunlarda uğraşmıyon hiç direk veriyo :)
-
sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------hotboy bunu yazdı:
-----------------------------sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------arkadaş öyle dedi sallamış meğer :S
ama siten böyle abaza boş beleş insanların takıldığı bir yerse adtechde iyi gider, popup kullanıcaksan nakitreklam kullanabilirsin.Bunlarda uğraşmıyon hiç direk veriyo :)
-------doğru diyon