Sitemi Googleye İndexletcem ?
-
http://www.kucukresim.com/sunucu12_sitec65f3.jpg
bu sekil indexletmek istiyorum ama bir turlu olmuyor sitemapda yapdı yolaldım yarıdm edersiniz sevinirim
-
galiba
Google canı isterse yapıyo onu.
-
on u google yapıyo belli bir hite gelmen lazım
bknz. google in hepsibeles
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------galiba
-----------------------------hayır pagerank degeri yükselince otomatik oluyor sitenin pagerank degeri şu an düşüktür
-
MosgzA bunu yazdı:
-----------------------------HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------galiba
-----------------------------hayır pagerank degeri yükselince otomatik oluyor sitenin pagerank degeri şu an düşüktür
-----------------------------
ya get :) pg 2 benim adamın pg 3 ama onun öyle listlemiyo neden??bence hitden
-
kesin bi bilgi ver alperciim pagerank diye biliyorum ben
-
belli bir değerde belli sayfaların tıklanırsa ( aramalardan çıkan sonuçlara göre ) google kendisi ayarlıyor onu. senin bunun için yapacağın birşey yok.
sen siteni nekadar çok güncel tutarsan ve ziyaretçi senin sitende nekadar çok uzun süre kalırsa senin istediğin olucaktır.
-
MosgzA bunu yazdı:
kesin bi bilgi ver alperciim pagerank diye biliyorum ben
hoca ben kendi sitemde 4 bin tekilden sonra gördüm listelediğini 2-3 linksonra 8-9 bin olunca 7-8 link oldu neyi listeleyeceği hiç belli olmuyo kafasına göre listliyo ama bende hitle birlikte link artıp azalıyo
-
google iş bankası bakırköy 6958 4857 5896 8966 5123 numaralı hesabına 100 ytl yatırıp dekontu googleindex@hotmail.com a gönder onlar indexler :D şaka tabiki bol bol siteni googleden arattır hatta sitene hep googleden gir hitin artsın en baş sayfalara yerleş biraz zamana ihtiyacın var.
-
hitlede pagerank ilede direk alakası yok