Sitemi Kendi PC"İmden Nasıl Yayınlarım?
-
ağalar şimdi bi site açamayı düşünüyom da hostu kendi pc'mden yapmak isityom nasıl yapıcam yada pc mi veri deposu gibi kullanamk sitiyom aynı ftp gibi ama şifreyi felan yazdımmı benim pc deki istediğim dosyalar gelicek önüme bunları nasıl yapabilirim yardımcı olcak arkadaşalr varsa sevinirim
-
:) Normal bir adsl bağlantısı yada senin düşündüğün gibi olmuyor bu işler. Hiç araştırma yapmamışsın. Bir datacenter a yada sabir bir hat üzerinden bağlantıya ihtiyacın var. Tabiki server kasalrıda farklıdır.Panel hızlanmalrını arttırmak için ram a önem vermek sunucunun iyi soğutulması ve güvenlik önlemleri..
Tabiki önemli bir nokta daha işletim sistemi.Microsoft server 2003 yada linux tercih edebilirsin ama tabiki bu da yeterli değil.Linux un sürümleri var.Redhot var o var bu var.. Server a çekilen ayarlar var.Nt için pleks,linux için de cpaneller var ebesinin nikahi bile vra:)
Mail paneli için bile merak mail var..
Farzetki evden kurdun tüm bunları ve webe yayınladın..Max 1 ay içinde o sistem elinde patlar zarar edersin psikolojinde bozulur.Tavsiyem hiç girişme ama araştırma yap o iyidir.. -
wın2003 server kur makinene. PHP se PHP bi server programı ASP se bir ASP programı kur. Ufak bı serverdan localhosttan IP den baglanabılır ısteyen arkadasların. Domain yanı ısım adın varsa orayı da IP ye yonlendırıp ısı bıtırebılırsın. Ama 8mm in de dedıgı gıbı bı host kıralasan cok daha ıyı olur. bu konuda da ir2 ye PM atarsan (ÖM) sorunların hallolur. Zaten hosting acaıp pahalı bırsey degıl.
-
e ben yetişemedim arkadaşlar ii cewap wemişler....
Toplam Hit: 844 Toplam Mesaj: 4