folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Sitemin Açığı Varmı Bakarmısınız ?

Sitemin Açığı Varmı Bakarmısınız ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cocaine
    cocaine's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar yeni açtığım Sohbet sitesinin açığı varmı anlıyanlar bakabilir mi?

www.clubturk.org

Aklıma gelişini seveyim. Ne güzel de darma duman ediyorsun beni
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

hocam ben açıktan anlamam da söylemek istediğim bir iki şey var, bu clubturk.org yazısı gri arkaplanla çok birleşmiş sanki yazı tipinin güzelliği pek belli olmuyor gibi geldi bana. bi de şeytanınız çok sevimli (: keşke U ve R harfleri üstündeki hedef şeysi mavi değil de o şeytanın kırmızısından olsaydı (:

ayrıca içerikte Who Am I yerine Ben Kimim yazsa da daha bi iyi olabilirmiş sanki.

tamamen kişisel ve sebepsiz olarak Sohbete Giriş olayının yanında dönen yıldızlar hoşuma gitmedi, onlarsız daha şık dururmuş gibi geldi.

nacizane kişisel düşüncem bunlar, hem açık bulabilecekler için konu uplanmış olsun (: ellerine sağlık, kolay gelsin..

sigara değil, balık olan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

Eğer açığın varsa siteyi birazdan eline verirler senin merak etme :|
    NOT: Abi buradaki adamlara eğer özel olarak tanımıyorsan site ve resim emanet edilmez. özellikle böle konu açarsan kötü patlarsın katlarca örneği mevcut. 

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cocaine
    cocaine's avatar
    Erkek

izzmarit bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam ben açıktan anlamam da söylemek istediğim bir iki şey var, bu clubturk.org yazısı gri arkaplanla çok birleşmiş sanki yazı tipinin güzelliği pek belli olmuyor gibi geldi bana. bi de şeytanınız çok sevimli (: keşke U ve R harfleri üstündeki hedef şeysi mavi değil de o şeytanın kırmızısından olsaydı (:

ayrıca içerikte Who Am I yerine Ben Kimim yazsa da daha bi iyi olabilirmiş sanki.

tamamen kişisel ve sebepsiz olarak Sohbete Giriş olayının yanında dönen yıldızlar hoşuma gitmedi, onlarsız daha şık dururmuş gibi geldi.

nacizane kişisel düşüncem bunlar, hem açık bulabilecekler için konu uplanmış olsun (: ellerine sağlık, kolay gelsin..

eyvallah hocam önerilerini hemen dikkate alıyorum : )

Aklıma gelişini seveyim. Ne güzel de darma duman ediyorsun beni
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

hazır script kurmuşun hacı sanırım phpBB o scriptde bug bulsam son kasacağım site bu olur :D

..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

Coiner bunu yazdı:

NOT: Abi buradaki adamlara eğer özel olarak tanımıyorsan site ve resim emanet edilmez. özellikle böle konu açarsan kötü patlarsın katlarca örneği mevcut. 

bunca senedir tek örneğini bile görmedim

Bittik biz bittik
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Coiner bunu yazdı:

şekil a ben :) ama benimkiler önemli değildi :) neyse konu dağılmasın : )

Hocam site iyi ama hazır kurmuşssun sanırım bana öyle geldi yani.  Kendin mi yazdın ?

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

Cosmic bunu yazdı:

Coiner bunu yazdı:

bunca senedir tek örneğini bile görmedim

hacı işte zumsuk ayrox blogu çalmışlardı, o adamıda banladılar.

Toplam Hit: 2872 Toplam Mesaj: 8