folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sitemin İçeriği Ne Olsun?

Sitemin İçeriği Ne Olsun?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Arkadaşlar uzun zamandır düşünmekteyim ama tam olarak net bir karara varamadım.

Yaratıcı ve farklı fikirlerinizin olabileceğini düşünerek bu başlığı açtım.

Not: Kesinlikle reklam amacı gütmüyorum

Ayrıca belirtmek istediğim bir diğer noktada sitenin içeriğinin domainle uyuşması tabiki gerekmekte.

buyrun link: http://www.protestom.net/

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Şöyle bir şey düşünmüştüm ama uygunmu değilmi bilemem sizde fikir olsun;

itiraf.com tarzı örneğin:

"haketmediğim halde harçlığımı kesen babamı protesto ediyorum" veya " türk telekomun ezici tekelini protesto ediyorum" gibi mesajların admin elemesinden geçerek yayınlanması sizce nasıl olur?

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    protesto içeriki güzel bi site olabilr adından dolayı :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Alan adı ile orantılı olarak bir protesto sitesi tabikide olayları, insanları protesto edilmesi gereken her bişeyin karşısında durabilen bir topluluk sitesi :) onun dışında insanın aklına pek bişe gelmiyor :( konulu alan adı olduğu için.

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    ismi ile alakalı bir site olabilir. Dünyada özellikle ülkemizde olan haksızlıklara karşı konular yazarsın sonra alttada insanlar yorumlarını ekler...

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek
    Olaylar kanıt niteliği olan belgelere dayandırılarak protesto edilsin öyle yarrak yemiş ornitorenklerin çektiği azabı protesto ediyoruz veya hepimiz yarrak yemiş ornitorenk'iz tadında olmasın

gaipten görüntüler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    benm ne isticeğim bellidesana gitmez be baba.. üsttekilere katılıom bende.. :D

NesTo | same shit diffirent asshole
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek

IRAK' anlatan bi site olabilir. Bu gine kadar bir sürü belge falan oldu. ırak savaşını resimler vidyolar saddamın sonuydu abdnin ne mal olduguydu fılan onlıne bı kayıt olur fena olmaz hani ; ) ayrıca bir sürü dergi gazete küpürü falan kaynağıda bol savaşı anlatırsan kısa bi tarıh incelemesı tarıhe bı katkın olur baba ; )

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    protesto temalı..yan baslık olarakda ataturk ve ıraq gibi guncel seyler olabilir mesela(ataturku protesto deil tabiki..)

NesTo | same shit diffirent asshole
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IRF
    IRF's avatar
    Erkek

herkes kendi protestosunu yapsın... alternatif fikirlere acık ozgur bir platform...:P:P salladım tabikide... bilmiyorum hocam...aklıma bişi gelmio....

...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek
    evet IRF nin dediği gibide olur . aktif araştırmacılar olur protesto edeceklerı konular uzerınde araştırma yapıp protestom.net 'in ulaşılmaz güzel ve kullanılabılır arayuzuyle herekese açar ...herkeş protestosunu araştırır yazar ; ) falan feşmekan
Toplam Hit: 1198 Toplam Mesaj: 11