Sitemin İçeriği Ne Olsun?
-
Arkadaşlar uzun zamandır düşünmekteyim ama tam olarak net bir karara varamadım.
Yaratıcı ve farklı fikirlerinizin olabileceğini düşünerek bu başlığı açtım.
Not: Kesinlikle reklam amacı gütmüyorum
Ayrıca belirtmek istediğim bir diğer noktada sitenin içeriğinin domainle uyuşması tabiki gerekmekte.
buyrun link: http://www.protestom.net/
-
Şöyle bir şey düşünmüştüm ama uygunmu değilmi bilemem sizde fikir olsun;
itiraf.com tarzı örneğin:
"haketmediğim halde harçlığımı kesen babamı protesto ediyorum" veya " türk telekomun ezici tekelini protesto ediyorum" gibi mesajların admin elemesinden geçerek yayınlanması sizce nasıl olur?
-
protesto içeriki güzel bi site olabilr adından dolayı :)
-
Alan adı ile orantılı olarak bir protesto sitesi tabikide olayları, insanları protesto edilmesi gereken her bişeyin karşısında durabilen bir topluluk sitesi :) onun dışında insanın aklına pek bişe gelmiyor :( konulu alan adı olduğu için.
-
ismi ile alakalı bir site olabilir. Dünyada özellikle ülkemizde olan haksızlıklara karşı konular yazarsın sonra alttada insanlar yorumlarını ekler...
-
Olaylar kanıt niteliği olan belgelere dayandırılarak protesto edilsin öyle yarrak yemiş ornitorenklerin çektiği azabı protesto ediyoruz veya hepimiz yarrak yemiş ornitorenk'iz tadında olmasın
-
benm ne isticeğim bellidesana gitmez be baba.. üsttekilere katılıom bende.. :D
-
IRAK' anlatan bi site olabilir. Bu gine kadar bir sürü belge falan oldu. ırak savaşını resimler vidyolar saddamın sonuydu abdnin ne mal olduguydu fılan onlıne bı kayıt olur fena olmaz hani ; ) ayrıca bir sürü dergi gazete küpürü falan kaynağıda bol savaşı anlatırsan kısa bi tarıh incelemesı tarıhe bı katkın olur baba ; )
-
protesto temalı..yan baslık olarakda ataturk ve ıraq gibi guncel seyler olabilir mesela(ataturku protesto deil tabiki..)
-
herkes kendi protestosunu yapsın... alternatif fikirlere acık ozgur bir platform...:P:P salladım tabikide... bilmiyorum hocam...aklıma bişi gelmio....
-
evet IRF nin dediği gibide olur . aktif araştırmacılar olur protesto edeceklerı konular uzerınde araştırma yapıp protestom.net 'in ulaşılmaz güzel ve kullanılabılır arayuzuyle herekese açar ...herkeş protestosunu araştırır yazar ; ) falan feşmekan