folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Sitemin Kayıt Ettiği Bilgileri 3. Şahıslara Vermediğimi Nasıl İspat Ederim.

Sitemin Kayıt Ettiği Bilgileri 3. Şahıslara Vermediğimi Nasıl İspat Ederim.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

Şimdi hepinizin aklında komplo senaryoları dönmüş ne yaparsan yap ispat edemezsin etsende verebilirsin gibisinden. Baştan söylemek istiyorum ispat etmek istiyorum. Derdimi anlamayanlar için şu örneği vereyim misal facebook logladığı mailleri ve telefon numaralarını başkalarına vermediğini nasıl ispat ediyor? Sırf taahhüdün ötesinde bir şeyler olmalı bir denetim mekanizması bilemiyorum işte bu bilmediğim şeyi öğrenmek istiyorum.

tahribat.com a can feda
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek
    yawuz bunu yazdı

Şimdi hepinizin aklında komplo senaryoları dönmüş ne yaparsan yap ispat edemezsin etsende verebilirsin gibisinden. Baştan söylemek istiyorum ispat etmek istiyorum. Derdimi anlamayanlar için şu örneği vereyim misal facebook logladığı mailleri ve telefon numaralarını başkalarına vermediğini nasıl ispat ediyor? Sırf taahhüdün ötesinde bir şeyler olmalı bir denetim mekanizması bilemiyorum işte bu bilmediğim şeyi öğrenmek istiyorum.

facebook logladığı mailleri ve telefon numaralarını başkalarına vermediğini ispat etmiyor ki ? Dialog şöyle geçiyor.

Facebook : loglamıyorum.

Üyeler : Tamam ağabey.

ve banada lazım DJ_ALPER benden şüphe ediyor :D

http://tahribat.com/Forum-Ucretsizsms-Org-Online-Bedava-Sms-Gonderin-163192/1/#1928933

EnableTurk tarafından 12/Ağu/12 23:14 tarihinde düzenlenmiştir

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    EnableTurk bunu yazdı
    yawuz bunu yazdı

facebook logladığı mailleri ve telefon numaralarını başkalarına vermediğini ispat etmiyor ki ? Dialog şöyle geçiyor.

Facebook : loglamıyorum.

Üyeler : Tamam ağabey.

ve banada lazım DJ_ALPER benden şüphe ediyor :D

http://tahribat.com/Forum-Ucretsizsms-Org-Online-Bedava-Sms-Gonderin-163192/1/#1928933

heh bende onu diyecektim.  2. editle gelen yeri.. sana da lazım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

hocam geçenlerde Almanya da usulsüz bilgi kullanımından google mahkemelik olmuştu ve haksız bulunmuştu yani bunu bir yerlerde bir şekilde denetleyen birileri var sanırım ?

tahribat.com a can feda
Toplam Hit: 764 Toplam Mesaj: 4