Sitemin Reklami
-
En iyi şekilde nerde ne şekilde reklam yaparım ? hit arttırmam gerek ve yazar toplamam gerekli.
site adı www.romantizma.com
içerik duygusal yazılar.
tavsiyeleriniz neler ? yardımcı olabilecek var mı ?
-
sef link, blog backlink, profil backlink, makale, tanıtım yazısı, ücretli benzeri sitelerden link, ücretli kaliteli dizinlere üyelik,özgün içerik.
uzaktan bakınca epey bi masraflı görünüyor :D
+
şu ara linkwheel olayı çıktı. benim çok tuttuğum bi yöntem. türkçesi link döngüsü. sağlam yapan birinden iyi bir hizmet almalısın. tabi buda min30-40 dan başlıyo.
bu işler içinde r10u takip et.
ve en önemlisi bunları yapmak için uygun zamanları ayarlamak. hepsini bi anda yapsan olmaz. arayı çok açsan olmaz.
bu dediklerim seo nun kısa özeti. daha bunlara içerikle ilgili metataglar zartlar zortlar giriyo. onlar içinde bkz : google webmaster tools, wmaraci.com
dipnot: para para para
-
Freak bunu yazdı:
-----------------------------
En iyi şekilde nerde ne şekilde reklam yaparım ? hit arttırmam gerek ve yazar toplamam gerekli.
site adı www.romantizma.com
içerik duygusal yazılar.
tavsiyeleriniz neler ? yardımcı olabilecek var mı ?
-----------------------------Burda yaptın zaten :) para varsa herşey olur kardeş
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
sef link, blog backlink, profil backlink, makale, tanıtım yazısı, ücretli benzeri sitelerden link, ücretli kaliteli dizinlere üyelik,özgün içerik.
uzaktan bakınca epey bi masraflı görünüyor :D
+
şu ara linkwheel olayı çıktı. benim çok tuttuğum bi yöntem. türkçesi link döngüsü. sağlam yapan birinden iyi bir hizmet almalısın. tabi buda min30-40 dan başlıyo.
bu işler içinde r10u takip et.
ve en önemlisi bunları yapmak için uygun zamanları ayarlamak. hepsini bi anda yapsan olmaz. arayı çok açsan olmaz.
bu dediklerim seo nun kısa özeti. daha bunlara içerikle ilgili metataglar zartlar zortlar giriyo. onlar içinde bkz : google webmaster tools, wmaraci.com
dipnot: para para para
----------------------------backlink olayını sakın site oturmadan deneme buda min 3 aydır. yoksa saman alevi gibi olur site bir anda patlarsın. sonra sönersin bidahada çıkması zaman alır.ve en kötü ihtimalle sandbox tabiki.
ilk başta tanıtım yazıları tercihin olsun daha sonraki dönemlerde backlink işine girişirsin.
linkwhell olayı iiyidir fakat dogru ellerde kullanılması gerekir.yanlış işlemlerde yan sitelerin ana sitenin önüne çıktıgı oluyor buda rakiplerinin arasında kendi sitelerininde olması insanın sinirini bozabiliyor. ve yavaş yavaş link whell yapısını geliştirirsen en yararlı seçenek budurç
fox un dedigi gibi iç optimizasyonuda iyi tutman gerekir .
sitede özgünlüğü yitirme.yoluna emin adımlarla yavaş yavaş devam edersen illaki hakkını bulur zmanala.
r10 u takipte ol fazlasıyla bilgi edinebilirsin bu konuda .
-
backlink için 3 ay beklemeye gerek yok bence. 1 ay yeterli bana göre. tabi içeriği çok abartılı kasmadıysan.
ben kendi sitemde 1 aylıkken içerik günde 5-10 arası giriyordum 1. ayda 3k profil link + 5 gün sonra 1000 blog link + 5 gün sonrada ücretli siteden link aldım.
sorun olmadı hatta iyi oldu hitleri 2 ye katladı. şuan 2.5 aylık ve hala bu linklerin getirisi sürüyor. hitler hemen hemen oturdu. aşağı yukarı aynı geliyor.
aslında blog backlinklerin bi boka yaradığı yok ama ucuz oluyor :D arada sırada serpiştirmekten zarar çıkmaz.
not: günde 50 içerik + her içeriğe de 5 etiketten 250+50 yeni sayfa girersen ve üstüne dediklerimi yaparsan :D o 1 aylık domaini kaldır çöpe at :D
risk çok yüksektir. ama az girip öz girersen sıkıntı olmuyor denendi, başarı sağlandı. (verdiğim link bazlarında)