Sitemynet
-
Merhaba dostlar. Ben daha yeniyim. Geçen gün sitemynet sitesilerinden birinin guestbook una denyo ile bombardıman yaptım ve b u bölümü kitledim. Ama siteyi tamamen kitlemek istiyorum mümkün müdür?
-
Saldırıya dewam edersen eğer ,DB de kitlenme meydana gelebilir.kısa süreli bir çökem yaşanır. Saldırmaya dewam.. gooooooooo
-
tahripat1 bunu yazdı:
Saldırıya dewam edersen eğer ,DB de kitlenme meydana gelebilir.kısa süreli bir çökem yaşanır. Saldırmaya dewam.. goooooooooHayırdır ? Kod denemekten vazmı geçtin ejder ?
-
nerden bolumune de kod deniyolar ya allahım allahım ne bu bebelik nereye gider bunun sonu herifler azıtmış yaa
-
bide arkadaşımız html tagı nerden bölümüne yazmış :))))
-
Ya arkadaşım daha güzel işlerle uğraşalım ya. Bunu başarabileceğini sanıyorsa açık açık söylesinde bizde bilelim değil mi beyler ;)
-
yönlendirme kodu gibime geliyor :S bunların real nick lerini bulup rezil etmek gerek..
-
sitemynetten birinin sitesini hacklemek için ya kişinin doğum tarihini ve gizli sorusunu bilmen lazım yada sifresini bilmen lazım yoksa adamın sitesini hackliyemezsin.mynet i kökten kazı dicem ama bunuda yapamazsın
-
mynet'teki bir siteyi hacklemek için siteye saldırmak yerine adamın e-mail adresini hacklemeye çalış, maili alabilirsen siteyide almış olursun ;)
Toplam Hit: 2266 Toplam Mesaj: 9