SİTENİN EKSİĞİ
-
yaw sitede online olanların bi listesi falan olmalı bide forum da resmin altında kaçtane msg attığımız yazmalı buna görede derece yapılmalı mesela uzman,çömez gibi...
-
kardeş siteenin başındaki anlaşmada yazıyo rütbe yok diye okumadınmı yeni konu nasıl başlatılıyo ya bilen yokmu
-
Burda adminlerin altında admin bilem yazmaz hojam, rütbe kadar zararli bişe yok foruma, eskiden wardi millet yazmis olmak icin icine siciodu forumun :)
-
holy peki en azından online olan kişilerin gösterileceği bir yer olsa nasıl olur ?
-
NeCRoMaNCeR bunu yazdı:
-----------------------------
holy peki en azından online olan kişilerin gösterileceği bir yer olsa nasıl olur ?
-----------------------------
bununla birlikte bide biz sitede online iken yeni bir mesaj eklendiğinde haberimiz olsun.düşündümde bu rütbe işi gerçekten saçmaymış,ben ankarada oturuyorum oturanlar bilir bizim bir maltepe pazarımız var ordan bi hack cd si almıştım orda tahribat.com"dan alıntılar vardı.belki dedim tekrar ordaki gibi rütbe olur ama gerçekten saçma.artı neden konu yazaqrken yazıların rengini veya boyutunu değiştiremiyorum...
-
Sktiret yaz boyle guzel guzel. Değil mi?
Toplam Hit: 2008 Toplam Mesaj: 6