Sitenizi Live Dizinine Ekleyin!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Sitenizi live search a ekleyin
    Sitenizin live.com dizinine eklenmesini istiyorsanız başlayalım :P
    Bilgidiğiniz gibi eskiden sadece site adresini girip sitemizi live.com a ekliyoduk şimdi microsoftda ayrıntılı site yönetim olayına girdi(bknz:yahoo exporer,google wep site yöneticisi araçları)
    Site haritası ile ekleme:
    adresine girip  Sign in to use the tools diyip windows live id iniz ile oturum açın(msn de kullandığınız adres)
    Add a site diyip Web address:www.siteismi.uzantı olarak girelim Sitemap address:www.siteadresi.uzantı/sitemap.xml şeklinde girelim(eğer site haritanız yoksa önceki sitemap dökümanımı inceleyebilirsiniz)
    Webmaster e-mail:buraya ise tarama sırasında çıkacak olan sorunların rapor edileceği adres 
    bu bilgileri girdikden sonra Submit diyip  2.aşamaya geçiyoruz şimdi site sahibinin biz olduğumuzu kanıtmalamız gerekiyo(doğrulama) bunun için 2 yöntem vardır;
    1.Dosya ile doğrulama
    2.Meta tag ile doğrulama
    ben 1.yi anlatıcam Download XML Verification file diyip dosyamızı indirip ftp den anadizine atıyoruz ve Return Site List diyip onaylatıyoruz daha sonra Site List bölümünden sitemizi seçerek istatistiklerimizi alabiliriz iyi çalışmalar

DOM..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek
    tşkler..

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Teşekkürler, Benim işime Yarar.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bing ede eklenir

DOM..
Toplam Hit: 921 Toplam Mesaj: 4