Siteye Eklicek İçerik Bulamıyorum [??]
-
Hocalar düşündüm taşındım şimdi boktan yere millete makale felan yazacağıma adamlara yazdığımın daha kalitelisini kendi siteme yazıyım. Ama sözüm ona bi türlü ne hakkında yazacağıma karar veremiyorum.
Sizce bir blog bölümü mü açayım?
Forum kategori mi açayım?
Haberlere mi yazayım?
Ayrıca;
Ne yazayım?
Hangi konular hit alıyor? En azından bi şöyle göz kırpsanız.
Siteyi biliyorsunuzdur işte ücretsiz portal üstüne kurmuştum ama milletin siklediği yok 100 tekil hit zorlasan ancak geliyor. Oysa seosu felan gayet iyi (sdn'den bişi kopyalasam sdnden hemen altta benim site çıkıyor mesela. özgünler mutlaka ilk sırada).
-
Oyunceviri.com'dan Türkçe oyun yamalarını indirip güzel bir tanıtım yazısıyla Yandex Disk'ê yükleyip siteye koy.Türkçe yamanın çok meraklısı var.
-
Citizen bunu yazdı
Oyunceviri.com'dan Türkçe oyun yamalarını indirip güzel bir tanıtım yazısıyla Yandex Disk'ê yükleyip siteye koy.Türkçe yamanın çok meraklısı var.
Yaparım hocam ama siteyle çok alakasız olur gibi ?
-
Ne yazacağından çok nasıl yazacağın önemli...
http://tahribat.com/Forum-Sitelerinizin-Hit-Alma-Zamani-Gelmedi-Mi-Daha-177808/
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı
Ne yazacağından çok nasıl yazacağın önemli...
http://tahribat.com/Forum-Sitelerinizin-Hit-Alma-Zamani-Gelmedi-Mi-Daha-177808/
Hocam seoyu okadar dert etmiyorum aslında. Yani senin kadar etmiyorum :) Okumuştum zaten o yazını. Yalnız başka bi mürit de kopyaladıklarının kendi yazdıklarından daha çok hit aldığını falan yazmıştı. Google bi garip bi değişik. Ama ben şuna inanıyorum; benim sitemi seçebilmek için onca algoritma onca seo meo var. Yani özgün yazdıktan sonra sıkıntı yok. Yine de nasıl yazacağım hakkında olmazsa danışırım. Şimdik ilk sorun konu
-
Blogumda fi tarihinde Metin2 ile ilgili yazdığım bir yazı vardı. Tüm blog içerisinde en gereksiz, alakasız yazı olmasına rağmen yaklaşık 1 yıldır en çok hit alan 2. konum.
telekom tarafından 12/Haz/13 21:42 tarihinde düzenlenmiştir
Oyunlarla aram iyi olsa düşünmeden o konu hakkında yazardım.
+
İmkanın varsa alan adını değiştir. :) -
oyun ve sağlık iş yapıyor hacı genelde.
bide r10da sabit konu var google'da hit getiren güncel kelimeler diye. anlık index filan alıyorsan güzel yazıyorsan genel bi blog yap onlara yoğunlaş.
ama makale yaparak gelen para ile o şekilde yaptığın sitenin getirisi aynı olmaz hocam. iyi iş buluyorsan makalede ve sıkılmadan yazıyorsan bırakma hiç devam et.
-
telekom bunu yazdı
Blogumda fi tarihinde Metin2 ile ilgili yazdığım bir yazı vardı. Tüm blog içerisinde en gereksiz, alakasız yazı olmasına rağmen yaklaşık 1 yıldır en çok hit alan 2. konum.
+
İmkanın varsa alan adını değiştir. :)Hocam alanadı neden anlamadım kimisi beğeniyor :)
Kreyzi bunu yazdıoyun ve sağlık iş yapıyor hacı genelde.
bide r10da sabit konu var google'da hit getiren güncel kelimeler diye. anlık index filan alıyorsan güzel yazıyorsan genel bi blog yap onlara yoğunlaş.
ama makale yaparak gelen para ile o şekilde yaptığın sitenin getirisi aynı olmaz hocam. iyi iş buluyorsan makalede ve sıkılmadan yazıyorsan bırakma hiç devam et.
Hocam işin açığı para falan umrumda değil sitenin hit alması önemli sadece siteye giren çıkan çok olsun yani üye müye bile önemli değil :)
+ Oyun bölümü açıyorum madem öyle. hile türkçe yama incelemeler vs. yazarım sıkıldıkça.
by_Tet tarafından 12/Haz/13 23:22 tarihinde düzenlenmiştir -
http://www.iyibu.org/Oyun.html
Yapıyorum bişeyler bişeyler. Buradan takip edip önerilerinizi yazarsanız çoook memnun kalırım hocalar :)
-
by_Tet bunu yazdıtelekom bunu yazdı
+
İmkanın varsa alan adını değiştir. :)Hocam alanadı neden anlamadım kimisi beğeniyor :)
Yazacağın konu oyun olacaksa alan adının içerisinde oyun kelimesinin geçmesi daha güzel olurdu. Yoksa alan adında bir sıkıntı yok.