Siteye Webwiz Forum Eklemek
-
Arkadaşlar yapmaya çalıştığım siteye webwiz forumu klasör halinde attım.Fakat link verip forumun index sayfasını çağırdığımda common.asp hata veriyor.
Hata Tipi:
Microsoft VBScript runtime (0x800A000D)
Type mismatch: 'CDate'448 nolu satırda hata var diyor. Session("dtmLastVisit") = CDate(Request.Cookies(strCookieName)("LTVST"))
Bu konuda yardım ederseniz çok memnun olurum.Selametle...
-
Webwizin hangi sürümünü kurdun birde, webwiz forumu nerden indirdin, az önce bende kurulu olan kodlara baktım kodlar aynı yani bir hata vermemesi gerekiyor cokie ile ilgili kodlarda hata veriyorda aynı kodlar bendede var ama takır takır çalışıyor...
http://www.webwizguide.info/web_wiz_forums/forum_download.asp burdan 7.92'yi indir kur bak ilk başta bir sorun varmı yokmu eğer varsa demekki senin hostda veya localhostda sorun var...
veya eski dbyi kullanıyorsan o yüzdende olabilir, ilk önce 7.92'yi indirdiğin gibi kur eğer bir sorun çıkmaz ise sonrada değişiklik yap üstünde..
-
Tahminimce sen bi free hosta kurmussun forumu free hostlarda aktif kullanicilari gostermez. Sen aspindir.com dan free host verisyonlu 7.92 yi indir. Turkce
onu dene
-
sizin webviz dediğiniz olay sitenin anasayfasında forum konularının geçmesi ve forumu görüntüleme mi oluyor.. peki php de bu olayı nasıl yaparız..
-
Common.asp yi aç
'Set the date time format to your own if you are getting a CDATE error
'Session.LCID = 1033
burayı bul'Session.LCID = 1033 satırını Session.LCID = 1033 olarak değiştir
Düzelecektir.