folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Sıvı Veya Katı Yakıtlı Cep Sobası Kullanan Varmı ?

Sıvı Veya Katı Yakıtlı Cep Sobası Kullanan Varmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

şu sitedelerde  güzel bir cep sobası gördüm sıvı ve katı yakıtlı olanları varmış. performansı nasıldır, güvenlimidir, yakıt tüketimi tasarruflumudur...? bu konuda bilgisi olan varmı ?

www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=973966&Date=12.01.2010&CategoryID=79

http://urun.gittigidiyor.com/SPRO-YAKITLI-CEP-SOBASI-EL-VE-VUCUT-ISITICISI_W0QQidZZ24384919#aciklama

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Askerde buna benzer birşey vardı bende ama pek bir işe yaradığı söylenemez..Sen bunu sırf merak içinmi alacaksın.Hayır gerçekden kullanmak için alacaksan merak ettim nerede kullanacaksın.O kadar soğuk bir ilde mi yaşıyorsun..

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carnager
    carnager's avatar
    Erkek

onun yerine git zippo al :/

EVERY MAN DIES, NOT EVERY MAN REALLY LIVES ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:
    -----------------------------

Askerde buna benzer birşey vardı bende ama pek bir işe yaradığı söylenemez..Sen bunu sırf merak içinmi alacaksın.Hayır gerçekden kullanmak için alacaksan merak ettim nerede kullanacaksın.O kadar soğuk bir ilde mi yaşıyorsun..

Tokat'ta yaşıyorum, ara sıra arkadaşlarla ava giderdik donardık.

Kışın hamsi alıp araziye çıkardık kar üstünde hamsi yapardık yine donardık.

Küçükken köyümüze yakın tepelere kızakla kayak yapmak için giderdik donardık.

Donardık da donardık... : ) biz kışın böyle dışarıda gezerdik, ben soğuğa fazla dayanamazdım hep bademciklerim şişerdi hasta olurdum. tesadüfen bu tip sobaları gördüm ilgimi çekti doğal olarak. Arasıra ava felan gidersek yanımızda bulunması iyi olur diye düşünüyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Bunun yakıtı zippo çakmak yakıtı. Hemen Al ! Fiyatı : 55 tl bu arada

Anlamadığım kömürlüsü nasıl oluyor ? Kürekle cebine mi boşaltıyon kömürü ? :|

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Ben az kullanmadım bunları :) tabi bunlar daha bi orjinal duruyor ama kömür dediği toz şeklinde değil kütük gibi at içine =) Gitsin  o devam ediyor zaten 12 saat falanda dayanıyor ama o kadar abartılı bir şey değil tabi

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

Thelordmax bunu yazdı:

kömür çubuk halindeymiş (Akepenin dağıttığı seçim kömüründen değil xd) sobanın içine kömürü uzatıp bir ucundan yakıyormuşsun. sonra sobayı kapatıp cebine atıyormuşsun. çubuk kraker gibi yani :)))

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zengo
    zengo's avatar
    Erkek

balik_ bunu yazdı:

Thelordmax bunu yazdı:

kömür çubuk halindeymiş (Akepenin dağıttığı seçim kömüründen değil xd) sobanın içine kömürü uzatıp bir ucundan yakıyormuşsun. sonra sobayı kapatıp cebine atıyormuşsun. çubuk kraker gibi yani :)))

---------------------------

askerdeyken nargile kömürü olarak kullanıyoduk :D normal nargile kömüründen daha güzel ve daha uzun süre yanıyor :D

kimse yeteri kadar meşgul değildir mühim olan önceliklerdir..
Toplam Hit: 4814 Toplam Mesaj: 8