folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Bilgi ( İstek )

Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Bilgi ( İstek )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amil12
    amil12's avatar
    Erkek

Bu bölümde okuyan veya mezun olanlar varsa bi kaç sorum olacak internette araştırdım ancak net birşey bulamadım. ( 4 yıllık )

Öncelikle özyeğin veya atılım üniverstelerinden mezun olanlar ile devlet üniden mezun olanlar arasında fark oluyomu yani uçak gövde motorda lisans farkları oluyo mesela bunun gibi.

İkincisi burdan mezun olunduğunda havacılık sekteründe başlangıç ve ilerleme durumları nelerdir ?

Birde 4 yıllık ile 2 yıllık mezunları arasında meslek olarak farklar neler ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amil12
    amil12's avatar
    Erkek

Bilgisi olan yokmu konu hakkında : S

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Benim bildiğim o bölüm 2 yıllıkti.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amil12
    amil12's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

4 yıllıgıda var 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    amil12 bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

4 yıllıgıda var 

O zaman bende konuyu takibe alıyorum.Eğer şartlar uyarsa birlikte gideriz :)

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amil12
    amil12's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    amil12 bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

4 yıllıgıda var 

O zaman bende konuyu takibe alıyorum.Eğer şartlar uyarsa birlikte gideriz :)

:) kocaeli ilk tercihim bakalım uğraşıyoruz çalışmaca kuzenle beraber de bilgisi olanlar birazdaha aydınlatsa güzel olcak :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://www.uludagsozluk.com/k/sivil-hava-ulaştırma-işletmeciliği/

http://forum.donanimhaber.com/m_33326502/tm.htm

http://beta.eksisozluk.com/sivil-hava-ulastirma-isletmeciligi--1789829

http://www.itusozluk.com/duyurular/sivil+hava+ulaştırma+işletmeciliği/167376

Birde bu bölüm sözel midir ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amil12
    amil12's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Birde bu bölüm sözel midir ?

anadolu üniversitesi tm-1 ile aldı gecen sene diğerleri ygs 6 ile 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amil12
    amil12's avatar
    Erkek

gerçi ygs 6 400 puan civarı yapsam ygs 1 de 400 civarı oluyo okulfa puan veriyo biraz uçak gövde motor yada uçak elektirik elektronik seçebilirim :D gerçi bakalım 400 ü geçmek kolay değil hele 3 yıldır okul yok bişey yok bi bu sene uğraşıyorum işte 

Toplam Hit: 1328 Toplam Mesaj: 10