Sivilceler İçin Tavsiyeler
-
Müridler geçen sene yüzüm için kullanmaya başladığım CLEOCIN-T adlı sivilce losyonunu düzenli olarak hergün kullanıyorum ve %100e kadar tüm sivilceler yokoldu. Önceden Clean&Clear kullanıyordum tırt. Annem ezcacı tavsiyesiyle aldı fiyatı 8.5Tl'ydi simdi ne bilmiyorum. Böyle derdi olan müridlere tavsiye ederim. Çünkü cogumuz bu sivilcelerden şikayetçi.
Ama hala kol arkalarındaki kırmızı pütür pütür noktacıklara cözüm bulamadım :S
resimdeki : http://www.itusozluk.com/image/cleocin-t_355582.jpg
-
hocam sivilce dedigimiz olay kişiye göre değişir cildinin yapısına göre değişir . ben eczacıyım şimdi seni görmeden ne desem boş ama eger iltihaplı sivilcelerin varsa ve ağrı yapıcak derecede çoksa suratında ağızdan antibiyotik ve krem antibiyotik alman lazım. genede bi sivilceli bölgenin resmini görürsem daha çok yardımcı olabilirim
-
hocam vucudunda ki yağ oranı yüksek o yüzden dolayı böyle olaylarla karşılaşıyorsun. yüz yıkama alışkanlığın ne derecede bilmiyorum ama kükürtlü sabun tavsiye ederim (: sabuna senden başka kimse de dokunmasın.
2 sene boyunca zoretanin kullanan birisi olaraktan, bu ufak tefek sivilcelerden çok çektim.
şimdi allaha şükür babyface türünden olmasada surat iyi durumda.. birde buharlı su veya havlu hazırla cildini dinlendir.
-
belki inanmicaksin ama sperm sivilce kurutmasina birebir..
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------belki inanmicaksin ama sperm sivilce kurutmasina birebir..
-----------------------------hemde bedava :)
-
celocin t iyidir fakat şöyle yap
tetradox diye bir ilac var sivilce için veriyorlar ucuz 3 lira felan ondan al bunu kullanırken süt felan içme ben içdim birşey olmadı fakat sen genede içme
skinoren diye bir sivilce kremi var bunuda al ucuzdur çok sağlam bir krem açayip geçiriyor sabah akşam kremi sürücen fena yakıyor ama krem hapıda kahvaltıdan sonra içiçeksin
kremi sürmeden önce kükürtlü sabun ile yüzünü yıka sonra sür (kükürtlü sabun yoksa direk sür)
edit:
tetradox benim kafamdaki sivilcelere iyi gelmişti kol arkasınada gelebilir iyi dene
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------hocam vucudunda ki yağ oranı yüksek o yüzden dolayı böyle olaylarla karşılaşıyorsun. yüz yıkama alışkanlığın ne derecede bilmiyorum ama kükürtlü sabun tavsiye ederim (: sabuna senden başka kimse de dokunmasın.
2 sene boyunca zoretanin kullanan birisi olaraktan, bu ufak tefek sivilcelerden çok çektim.
şimdi allaha şükür babyface türünden olmasada surat iyi durumda.. birde buharlı su veya havlu hazırla cildini dinlendir.
-----------------------------Aynen hocam doğrudur senin dediğin sivilcelerim çıkınca sabah kalktığımda sabun ile yüzümü yıkardım .
Özellikle kuruyemişlerden çekirdekten uzak durdum .
Sivilceleri olanlar varsa bunları uygulasın .
Edit: Hiç ilaç kullanmadım .
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------hocam vucudunda ki yağ oranı yüksek o yüzden dolayı böyle olaylarla karşılaşıyorsun. yüz yıkama alışkanlığın ne derecede bilmiyorum ama kükürtlü sabun tavsiye ederim (: sabuna senden başka kimse de dokunmasın.
-----------------------------Kükürtlü sabun baya kullandım ama cleocin kadar etki etmedi ve o sabun da ucuz birşey değil yani şimdi allaha sukur bişey yokta o kol arkasındakiler fazla. Hocam benden şişman adam görüyorum kolunda bişe yok bünyeden bünyeye değişiyor sanırım. Bi kaç forumda baktım sık sık kese ol diyorda o da çözüm degil.