Six Days - Dj Shadow Mp3 Arıyorum
-
six days - dj shadow
arkadaslar su sarkı elinde olan warsa bi zahmet upload etsin yoksa kafayı yiyeceğim amk internetinde bir türlü
bulamadım.
-
Hoca allaşkına nasıl aradığını ve bulamadığını bana izah edermisin ciddi merak ettimde?
bahsi geçen şarkı son dönem epey revaçta olan bir şarkı sonuçta...Googlede arama yaparken ilk sırada çıkar , Limewire , Emule , Kazza bilimum ne çeşit p2p varsa max 3 dakikada indirebileceğin şarkı , Youtubede yüzbinlerce hiti olan bir şarkı,
Sen nasıl bulamadın bunu ? Googlede nasıl arama yapılır gibi bişey mi hazırlayalım nasıl bir beleşçiliktir bu yahu ? Cevap verendede var sana kabahat..
bak güzel kardeşim yazmışsın şarkı ismini zaten "six days - dj shadow" bunu al şimdi google a yapıştır ok? "scape" tuşuna bas ve "download" yaz sonra "Google'da Ara" yazan dikdörtgen zımbırtıya tıkla , ilk gelen sitede download ı var aq
Konunun yeride yanlış arama yapmayıda bilmiyorsun rezil mürit seni , biz müridin araştırıp tartışanını severiz , armut piş ağzıma düşçüyü değil.
-
canım decacım o dediklerini bende yaptım hepsini de biliyorum yapmayı ben zaten o armut piş ağzıma düşü hic yapmam merak etme ama su an ki mp3 indirme siteleri beni uyuz ediyor bende cok buldum ama ya hepsi sorunlu cıkıyor indiremiyorsun yada müziği indirmem icin üyelik istiyor oluyorum yine indirilmiyor en son iyice sinir oldum bende artık tek care tariqattan yardım istemeyi uygun gördüm eğer ki kusur yaptıysak affola veren varsa sarkıyı eywallah yoksada önemli değil.
-
ben vermiştim link sen alamadan silmiş deca bana da kabahtli demiş :)