Siyah Pelerinli Adam Vcdrip

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

6-7 sene evvel izlemiştim bu kısa filmi.Zamanında çok aradıysamda bulamamıştım.Ama şimdi buldum kesinlikle izleyin pişman olursanız yüzüm burda,tükürün :)

Şair şeytanın kendine getirdiği çeşitli karakterlerle bir nefis mücadelesi yapıyor enfes cümleler eşliğinde.Özellikle Kadın karakterinden bir erkeğin etkilenmemesi imkansız diye düşünüyorum kadının kendinden değil kurduğu cümlelerden ve o en zayıf beyin liflerimizdeki hasta sinirlere hep merham olabilecek yegane varlık oalrak hayalini kurduğumuz gerçekliğinden..Bir diğer çok etkilendiğim karakterse şairin sabit fikrini canlandıran karakterin ağzından dökülenleri anlamanın her baba yiğidin harcı olmaycağını ukalalığımdan değil,yaşadıklarımdan bildiğimden düşündüğüm tadına doyulmaz diyaloglar ve zaman'ın bir kelime cambazı tarafından yapılmış düşündükçe yoran şaşkınlık verici gerçekliği..

Bir cümlesini aktarmak istiyorum sadece ;
    -Ve gözlerin patladı göz bebeklerinden bir tanesi kurutma kağıdının üzerine düşmüş bir damla mürekkep gibi yayıldı.Kendini boşluğa fırlatmak tepesi aşağı ışık süratiyle düşmek için dünyanın balkona benzer bi yerini aradın durdun.Peki ya bu yokluktan kayıcılıktan dağılıştan seni tam varlığa
    saabitliğe yek pareliğe kim ve ne ve nasıl çıkardı ?
    -Allah ! Herşey o tarzda yok oldu ki yalnız o kaldı !

Ne yapın edin izleyin mutlaka !
    http://rapidshare.com/files/298304331/SiyahPelerinliAdam.rar

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    bu aralar necip fazıl kısakürek ten resmen nefret etttirdiler..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Edebiyat içinde boğuldum. Yahu laf kalabalığına ne gerek var. Tak tak say işte. Virajlı yollardan dolanarak söyleye söyleye bitiremiyor söylediklerini :)

Benim bünye bu kadar lafı kaldıramadı. Bir süre sonra koptum zaten :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek
    valla bu kadar övdün. merak ettim. bi bakalım. şiir adamı değilim ama deneyelim
Toplam Hit: 1231 Toplam Mesaj: 4