Siyaset Ve Siyasi Konuları Görmekten Gına Geldi
-
Kürt Sorunu Faşizm gibi konuların tartışıldığı siyasi bir platform mu yoksa internet teknolojileri hack ve bilgisayarla ilgili sorunların tartışıldığı bi yermi?
Eski Tahribat Lütfen Sorular siyasi olmazsa cevap alamıyoruz paso sevgili tarışmasıda var onuda unutmayalım :) -
bence tanidigim en özgür ve güzel forum
-
hoja ii bi noktaya değinmişsin ama bunlar bizim vatanımızı üstünde yaşayan vatandaşlar olarak da bizi ilgilendiren konular.Sen konuşmazsan ben konuşmazsam yakında bunalrı konuşabilcek imkanlarımız olmıycak.
-
Yav yeter Allah rızası için

-
Zreul bunu yazdı:
-----------------------------
hoja ii bi noktaya değinmişsin ama bunlar bizim vatanımızı üstünde yaşayan vatandaşlar olarak da bizi ilgilendiren konular.Sen konuşmazsan ben konuşmazsam yakında bunalrı konuşabilcek imkanlarımız olmıycak.
+x100000
-
Zreul bunu yazdı:
Tabiki herkes siyaseti konuşabilir.Ama konuşulacağı yeri seçerken konuştuğu yerin düzenini bozmamalı ve konuşulacak yeri iyi seçmelidir....
Toplam Hit: 2040 Toplam Mesaj: 6