Siz Daha Uyuyun!!!
-
Arkadaşlar baslık biraz garip gelebilir ancak önce bi yazdıklarımı okuyunuz.
Bu yapılan saldırılar (danıstaya-cumhuriyet gazetesine) ve cumhurbaskanlıgı secimlerindeki sürtüşmeler neden hep aynı zamana denk geldi hiç düşündünüzmü.Sizin yerinize ben düşündüm ve şu kanaate wardım.
Son zamanlarda Amerikanın İrana gireceği söyleniyor ve Amerika bunun için Türkiyeden üs istedi.(güneydoguda) ama hükümet buna ne ewet dedi nede hayır.Yani hala cewap wermedi.Bu son haftalarda yapılan herşey Amerikanın hükümete werdiği bi gözdagıdır! Eğer hükümet hayır cewabı werirse emin olun hükümeti düşürürler!! Ve evet cewabı gelirsede Amerika güneydoguya bi yerlesir bidaha nahh cıkar.
Biz de daha oturalım yok laik cumhuriyete saldırı , yok türban, yok Recep tayyip cumhurbaskanı olamaz die tartısalım.Kendimizi vatansever sayalım.Böyle yaparak anca Amerikanın ekmegine bal süreriz.Amerikanında istediği bu- karmasa cıkartıp hükümeti bezdirmek.
Bence artık şu tartısmalara son werip kurulan oyunu bozmamız gerekmektedir.Benden bukadar - düşüncelerinizi bekliyorum! -
geçen bazı konular da türkiye de bu yıl iltica yılı ilan edildiğini duyurmuştuk. ve bu duyurduğum haber şimdik oluşmaya başladı . tabi senin bu dediğin bir taşla 2 kuş vurmak olabilir.
ama busene iltica ile mücadele deyip ülkenin anasını ağlatacaklar. tabi buna karşı çıkmamız lazım. bu sokağa çıkıp bağırmakla olmaz buna mucadele veren bazı basın kuruluşlarına destek olunarak olunabilir . tabi bunu ilan etmek gerekir bu ülke kolay lokma değil.
destek le yeter. -
Dostum hiçkimsenin uyuduğu yok.seninde bizim yerimize düşünmene gerek yok.Allaha şükür aklımız yerinde düşünebiliyoruz.Bu nu bi tartışma veya sana karşıyım anlamında söylemiyorum.Türk ırkının kanında olan bişey var.Türk halkının milliyetçilik ruhuna dokunursan herşey değişir.Biri gelir halkın bu ruhunu savunur ve halk kanar.Aynı şekilde Din de böyledir.Türk milleti dinine düşkündür.Savaşlarda Allah Allah diye düşmanın üzerine yürümüştür.Şimdiki hükümet olamayan iktidarda halkın dini duygularını sömürerek geldi buralara ve hala daha devam ediyo.A-K-P hükümetinin geldiğinden beri bana yaptığı icraatları sırala desem Üçü geçmez bunlarda türban imam hatip vs vs vs.dir.Şuanda buralarda olmamızı hiçkimse desteklemiyo destekleyemezde.Daha bankamatikten para çekmeyi bilmeyen(bkz.YTL ye ilk geçiş yılbaşı gece 12 tayyip para çekmeye çalışıyor ve gazeteciler den yardım alıyor)ingilizce bilmeyen bi başbakana sahibiz.daha 5 aylık parti tek başına iktidara geliyor.Belki cümlelerim biraz kopuk ama kusura bakmayın.Bunların tek sebebi onlara oy veren halktır.Onları biz başa getirdik.daha söylenicek okadar çok şey varki bizim bastırdığımız bi broşür vardı o çok güzel açıklıyo bunu ilk sloganı şu.UNAKITAN EMLAKTAN SATILIK MEMLEKET MÜRACAT RECEP TAYYİP ERDOĞAN.likit ymurta vergi indirimi hazine arazilerinin unakıtanın akrabalarına satılması. ve daha bir çok satış.Bide kendileri dinine en bağlı insanlar olarak geçiniyo sen her cuma namazına gidiyosun fakat yemediğin halt kalmıyo.onları yaptıktan sonra ne anlamı kalıyo namaz kılmanın.bikere yaparsın af dilersin Yaradandan ama siz herzaman yapıyosunuz.Hoca dedikleri insan trilyonu cebine indiriyo hala daha dinine bağlı ve evde hapis yatırılmaya çalışılıyo.Bi taraftanda elektrik borcunu ödeyemeyen 80 yaşındaki teyzem 15 gün hapise gönderiliyo.Bıu vicdanmı şimdi.Başbakan talabinin ayağını dizini öpmüş bizamanlar.Bunun da kanıtı fotoğrafı mevcut benim elimde bile var.Ülke çok derin uykuda arkadaşım çok derin uykuda.Sen bide yereldeki olayları bilsen varya için daha da çok kan ağlar.Ama bunun içinde evde oturup internete girip böyle yazmakla olmaz.Atatürk bu ülkeyi bize gençliğe emanet ettiyse biraz bişeyleri peşinden koşmak gerekiyo.Önce sen ne yapıyosun bunu için onu sorman lazım.Ben bunları söylüyorum Çünkü ben siyasetin kucağına doğdum.Ve 13 yaşından beri ilçe binalarındayım.Amcam şunanda CHP den ilçe başkanı babam onun beldesinde yönetici.bişeyler yapıyom yani.Çalışıyorum bunun için.Sadece böyle yazmakla kalmıyorum.Renginiz Düşünceniz n olursa olsun ister mhp li ister dyp li yeterki bu ülke için bişey yapın
Toplam Hit: 935 Toplam Mesaj: 3