folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Siz Hangi Ekran Kartını Tercih Ederdiniz? (Asus GTX760 Vs. Zotac GTX760)

Siz Hangi Ekran Kartını Tercih Ederdiniz? (Asus GTX760 Vs. Zotac GTX760)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GordonFreeman
    GordonFreeman's avatar
    Erkek

Değerli Müritler aklımda 2 adet ekran kartı var fakat hangisini alsam diye bi türlü karar veremedim...

Aralarındaki Fiyat Farkı Yaklaşık 100 tl kadar. (Zotac Daha Ucuz)

İkiside üstün özelliklere sahip...

ZOTAC GTX760 GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/zotac-zt-70401-10p-gtx760-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-kart/productdetails.aspx?I_ID=67681

ASUS GTX760 DIRECTCU II O.C. GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-gtx760-dc2oc-2gd5-gtx760-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66600

Frisky...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Zotac,ın 100 TL daha ucuz olmasının sebebi referans tasarım soğutmaya sahip olması.

İlla bu ikisinden birini alacağım dersen o zaman özel soğutması sebebi ile Asus derim ama yok ben Zotac,ın da özel soğutmalı modellerinede bakarım dersen o zaman 5 yıl garanti süresi ile Zotac derim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GordonFreeman
    GordonFreeman's avatar
    Erkek
    Jubei bunu yazdı

Zotac,ın 100 TL daha ucuz olmasının sebebi referans tasarım soğutmaya sahip olması.

İlla bu ikisinden birini alacağım dersen o zaman özel soğutması sebebi ile Asus derim ama yok ben Zotac,ın da özel soğutmalı modellerinede bakarım dersen o zaman 5 yıl garanti süresi ile Zotac derim.

haklısın... sanırım asus alıcam gibi...

bilgilendirme için teşekkürler.

Frisky...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Asus al. Aralarındaki fark stock soğutma ile asus soğutması arasındaki farktan çok daha fazla, yani asus un soğutması ile çok daha fazla performans alabilirsin.

Ne dersen directcu 2 yi araştır derim :)

torpedo_XL tarafından 13/Ara/13 00:25 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek
    Jubei bunu yazdı

adam ne dese hakli aynen katiliyorum

http://yanduvar.blogspot.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GordonFreeman
    GordonFreeman's avatar
    Erkek

zotac'ın gıçına tekmeyi kodum...

edit: saat 00.00'dan itibaren her iki ürün %30'a indirim oldu 626'ya düştü... kesin asus'dayım :)

GordonFreeman tarafından 13/Ara/13 01:16 tarihinde düzenlenmiştir

Frisky...
Toplam Hit: 887 Toplam Mesaj: 6