Siz Hangi Ekran Kartını Tercih Ederdiniz? (Asus GTX760 Vs. Zotac GTX760)
-
Değerli Müritler aklımda 2 adet ekran kartı var fakat hangisini alsam diye bi türlü karar veremedim...
Aralarındaki Fiyat Farkı Yaklaşık 100 tl kadar. (Zotac Daha Ucuz)
İkiside üstün özelliklere sahip...
ZOTAC GTX760 GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1
ASUS GTX760 DIRECTCU II O.C. GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1
-
Zotac,ın 100 TL daha ucuz olmasının sebebi referans tasarım soğutmaya sahip olması.
İlla bu ikisinden birini alacağım dersen o zaman özel soğutması sebebi ile Asus derim ama yok ben Zotac,ın da özel soğutmalı modellerinede bakarım dersen o zaman 5 yıl garanti süresi ile Zotac derim. -
Jubei bunu yazdı
Zotac,ın 100 TL daha ucuz olmasının sebebi referans tasarım soğutmaya sahip olması.
İlla bu ikisinden birini alacağım dersen o zaman özel soğutması sebebi ile Asus derim ama yok ben Zotac,ın da özel soğutmalı modellerinede bakarım dersen o zaman 5 yıl garanti süresi ile Zotac derim.haklısın... sanırım asus alıcam gibi...
bilgilendirme için teşekkürler.
-
Asus al. Aralarındaki fark stock soğutma ile asus soğutması arasındaki farktan çok daha fazla, yani asus un soğutması ile çok daha fazla performans alabilirsin.
Ne dersen directcu 2 yi araştır derim :)
torpedo_XL tarafından 13/Ara/13 00:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Jubei bunu yazdı
İlla bu ikisinden birini alacağım dersen o zaman özel soğutması sebebi ile Asus derim ama yok ben Zotac,ın da özel soğutmalı modellerinede bakarım dersen o zaman 5 yıl garanti süresi ile Zotac derim.adam ne dese hakli aynen katiliyorum
-
zotac'ın gıçına tekmeyi kodum...
edit: saat 00.00'dan itibaren her iki ürün %30'a indirim oldu 626'ya düştü... kesin asus'dayım :)
GordonFreeman tarafından 13/Ara/13 01:16 tarihinde düzenlenmiştir