Siz Ne Yapayım???(Ben Böle Servis Anlayısının)
-
Arkadaslar bundan 2 ay once Gold Computer 'a yani Gold bunyesındekı arıza servısıne 512 Mb 256 bıt bır ekran kartı bıraktım...
Dün telefon ettıgımde arızalı parcanın yenısı ıle deıstırıldıgnı soyledıler yanı sıfır bır ekran kartı gelmıs olması gerekıyordu...
Fakat bugun gıttigimde bana 512 Mb lık ekran kartı kutusu ıcerısınde 128 Mb lık bır ekran kartı vermeye calıstılar...
ayrıca koruyucu poşetın guvenlık bandı yırtıktı ve bana test edılmek ıcın acıldgnı soyledıler...
Tekrardan gozlerımın onunde test etmelerını ıstedgımde bana bunu yapamacaklarını soyledıler...bıras ısrar ve tarttısmadan snra kontrol ıcın ekran kartı takıldı ve pc calıstırıldı...
O da ne daha bugun kontrol edılen ekran kartı bozuk...
Ekran kartı tekrar arızaya alındı ve istanbula gonderıldı....
Arkadslar sıze soruyorum.. Sizce neyapayım...Ana avrat kufurmu basayım yoqsa basvurup sıkayet edecegm bır yer varmı??
-
çok basit ama 20 ytl gider git bir tüketici hakları bürosuna 20 ytl bilmemne ücreti ile olayını çözer onlar gerekirse avukat bile tutuyorlar
-
elinde ki tüm servis belgelerinle (teslim formu, garanti belgesi,vb..) tüketici haklarına başvuru yapabilirsin..
yada sikayetvar.com a şikayet bildirisinde bulunabilirsin.
hatta önce sikayetvar a şikayet et sonra da tüketici haklarına git
üstüne bide firmanın insan kaynaklarına şikayet et elemanları attır işten :P
-
benim başıma da gelmişti.yıllar önceydi.anakart yanmıştı ve garantisi vardi.ama bana dandik bi anakart verdiler.
sonra olayı çakınca ben,gittim ve naçizane tavrımla adamı masaaltı yapmıştım,bayagı tartısmıstım...
2 hafta sonra kral bi anakartla kapımı çaldı ve elleriyle takmıştı.biraz sen de bitiyor iş.ben pek tuketici haklerina felan gitmezdim.o en son işti benim için.önce kendi yontemlerimle halletmeye çalısırdım.cogunda da basarılı olmustum.
ama müridlerin dedigi dogru.sikayet et ve işlerinden et onları.ya da 1 şans daha ver.adam gibi işlerini yapmazlarsa,okşamaya başla...
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir,tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.Fazla söze ne hacet.