Siz Olsanız Ne Yapardınız
-
beyler aileniz okumanızı istiyo siz meslek tutturup calısmak meslekte var
iide para var
hadi 1 sene dersaneye gidiyim belki tuttururum üniyi dediniz
1 sene hazırlanıp kazanamadınız
aile 1 sene daha diyo siz 1 sene daha kaybedersem gec olur meslek için diye düşünüyonuz
aha ben aynı bu durumdayım bana ne pok yemek düşer
ilginize tesekkurler -
abi mesleğe git bence derim. bizim arkadaşın dükkanda bi ustabaşı var adam ilkokul 2 mezunu, gitmiş sanayide iş öğrenmiş şimdi beraber çalıştığı mühendisten çok para kazanıo. belki bu çok az rastlanan bi durum ama mesleği ii öğrenirsen neden olmasın. boşu boşuna okuyacağına meslek öğren derim ben.
-
okul derim isteseydin kazanırdn senn aklında meslek varmış kazanmak istememişsin;
gerçi okusan ne olucak aq turkiyede iş mi var aq hukumeti -
svs bunu yazdı:
-----------------------------
beyler aileniz okumanızı istiyo siz meslek tutturup calısmak meslekte var
iide para var
hadi 1 sene dersaneye gidiyim belki tuttururum üniyi dediniz
1 sene hazırlanıp kazanamadınız
aile 1 sene daha diyo siz 1 sene daha kaybedersem gec olur meslek için diye düşünüyonuz
aha ben aynı bu durumdayım bana ne pok yemek düşer
ilginize tesekkurler
Bu durumdaysan bende meslek oku derim ;) hayırlısı olsun senin için -
abi hiç ugraşma bende lise 1 de kaldım .bıraktım okulu şimdi calıştıgım yerde ben hariç herkes üniversite megzunu
-
hem okuyup hem çalışabilirsin. bknz ben :S
-
mAdmAn bunu yazdı:
okul derim isteseydin kazanırdn senn aklında meslek varmış kazanmak istememişsin;
gerçi okusan ne olucak aq turkiyede iş mi var aq hukumeti
DOGRU SÖYLÜYON WALLA AKLIMDA MESLEK VARDI AMA YİNEDE
KAZANMAYA CALISIYODUM NEREYE KADAR AMA
ŞİMDİ GİTSEM YİNE MESLEK OLACAK BİRAZDA ONDAN KORKUYOM
-
abicim bak sana bişey söyleyem.eğer ben 1 yıl dersaneye gidersem kazanırım , öyle bir birikimim var diyorsan , kendine güveniyorsan hiç kaçırma hemen oku.ama yok eğer ben 1 yıl okusam da kazanamam diyorsan hiç kaçırma eğer maaşı iyiyse çalış derim. ;)
-
diger insanların seni işinde daha ciddi gormesini ve fikirlerine onem vermesini istiorsan bence okulunda peşini bırakma... birisi senin yüksek okuldan, lisanstan/ yuksek lisanstan mezun oldugunu bilirse inan daha cok deger verir fikirlerine.. boylelikle girdigin ortamda kendini ve fikirlerini kabul ettirmen daha kolay olur. meslekte onemli tamam, ama bir cok arkadasın yaptıgı gibi hem okuyup hem calısabilirsin... okulunu bitirmen icin belli bir surende yok nasılsa, okuluna da git, işinede ikisini bir arada yurutmeyi ogren, ondan sonrası kesinlikle corap sokugu gibi gelecektir.. basarılar
-
oLm hiç okunmaz'da Sırf askerlik için okunur üniversite - biz hayvan muamelesi görüyoruz - diğer Taraftan bu kısa dönemler astekler o bunlar okumus hoca bunlar saygılı olun v.s şeyler - aklını kullan co oku
Toplam Hit: 915 Toplam Mesaj: 10