Siz Olsaydınız Ne Yapardınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Merhabalar Hocalar.

Şuan İngiltere nin Bournemouth Eyaletinde İngilizce Eğitimi Görüyorum Ve Okulum 16 Eylülde Bitiyor. Fakat Vizemin Bitiş Tarihi 08 Aralık.

Şimdi Burda Okul Fiyatı Orta Halli Londra da Okul Fiyatı İse Daha Uygun. Ama Burda Yaşam Çok Ucuz Londra da İse Çok Pahalı.

Şimdi Aileden Onay Var. Herşey Var. Fakat Gidip Londrada Dil Eğitimine Devam Etsem Mi Bilmiyorum. Ben Burdaki Okulda Sıfırdan İngilizceye Başlayıp Şuan İntermedia Seviyesine Geldim. Londra da Okursam Max 1 Ay Okurum. Sizce 1 Ay İçin Londra Masrafı Değer Mi ?

Kafam Çok Karışık Yorumlarınızı Bekliyorum

Saygılar. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

abecilik yapardim :)

a-) ingiliz takilirim diyorsan tabiki londra kari kiz piyasa , 3 - 5 fazla gonderir ailen.

b-) birlesmis milletler olsun benim olsun dersen yerin guzel, dil okulu okumaya gelmislere yazarsin , kucuk yer sikinti yapar. tek alternatif seks iste oyalan oralarda.

c-) olmazsa yetiversin gari don gel, 2 muz 5 pound 1 sigara 10 pound , yagmur camur , fish and chips hayat mi o hafiz.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

enes hocam naber nasılsın oradan mı yazıyorsun walla maşallah diyorum tez öğrene bu dili

www.tekno50.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

flybatwin bunu yazdı:
    -----------------------------

enes hocam naber nasılsın oradan mı yazıyorsun walla maşallah diyorum tez öğrene bu dili

-----------------------------

sağolasın hocam iyiyim sen nasılsın evet şuan ingilteredeyim 

Toplam Hit: 740 Toplam Mesaj: 4