Siz Söyleyin Nasıl Olcek Bu İş ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Kullanıcı adı ve şifreniz ile hotmail hesabına normal bir giriş yapılır.
    Sonra adres satırına Site Dışı (yeni pencere) http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose ">[w] http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose yazılır.
    Çıkan ekranda Close My Account butonu tıklanır. Ve hesabınızın kapatıldığına dair bir ekran gelir. Meraklanmayın hesabınız kapatılmıyor. Sadece uzun zaman girilmemişte aktif değilmiş hale getiriliyor. Sonra tekrar hesbınıza normal kullanıcı adınız ve hesabınız ile giriş yapın. Gelen ekranda Activate My Account butonuna tıklayın.
    Karşınıza kullanım sözleşmesinin olduğu Term of Use sayfası gelecek. Burdaki butonlara tıklamıyoruz. Yani ne kabul nede kabul etmeme butonuna tıklamayın.
    Adres satırına &_lang=tr yazısını ekleyip enterlayın. Az önce karşınıza gelen kullanım sözleşmesi bu sefer türkçe olarak karşısınıza gelecek.
    Burda kabul ediyorum butonuna tıklayın.
    Evet artık hotmail hesabınız tamamen Türkçe
    Yukarı!daki yazı alıntıdır...

Evet Şimdi sıkıntıma Gelin'ce Arkadaşlar ; Yukarıda söylenilen'leri harfiyewn uyguladım. Ancak Başarı elde edemedim. Hotmail adresim türk'ce idi ancak İngilizceye cevrildi. Bense ingilizceden hiç anlamam. Emailim tam 6 senelik vew kendımce çok değerli bir mail. Bu konuda biilgisi olan arkadaşlar buyrun siz söyleyin ben Emailimi nasıl türkceye cevircem ? Her yolu denedim olmuyor a.q !!! ( Deli Oldum.. )

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mc_rapier
    mc_rapier's avatar
    Erkek
    hacim sozlukler dolu sanal alemde. bir iki kelime ogren mail ler le ilgili 6 senedir war diyorsun . artık ingilizce sart zorlanacagini sanmıyorum. bu en iyisi.

ID no su 19140 olan mürid
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    Sayın Hocam,

Mail okuma pozisyonundayken :D
    Adres çubuğuna yapıştırın mailler silinirmiş bilmem neymiş hurafelerine inanmayın
    Ben denedim çalışıyor…

http://by19fd.bay19.hotmail.msn.com/cgi-bin/tos?ac=yes&unified=done&li=1&curmbox=F000000001&a=3a95b41e8a d40fe2a362bee4827517dc&_lang=tr

Rahat Ol ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Denedım hala nie olmuyor =? sorun msn demı acaba ?

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
Toplam Hit: 12007 Toplam Mesaj: 4